Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376)
+---- Wątek: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA (/Temat-Nowa-kryptowaluta-zarabiaj-Bitcoiny-wypelaniajac-CAPTCHA-94985)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - cashclick - 12-08-2014 10:39

Wie ktoś może czy coin-swap ożyje z depozytami capt-coinow?
Przelalem ok. 100 capt 08.08.14 i nadal na ballance 0 Capt smutny

Może gdzie indziej można posprzedawać capty?

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - mucios - 12-08-2014 10:55

(12-08-2014 10:39)cashclick napisał(a):  Wie ktoś może czy coin-swap ożyje z depozytami capt-coinow?
Przelalem ok. 100 capt 08.08.14 i nadal na ballance 0 Capt smutny

Może gdzie indziej można posprzedawać capty?

Na razie nie ma chyba żadnej innej giełdy.
Ja również wczoraj wpłaciłem i cisza. Na razie trzeba będzie zbierać i poczekać aż naprawią błąd Smile

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - krywdzik - 12-08-2014 10:55

Dostałem wczoraj info od supportu coin swap odnośnie depozytów. Przesłałem 660 CAPT coinów i cisza. Odpisali, że osoba która się tym zajmuje była na urlopie. Prosili bym dał im 1 dzień na rozwiązanie problemu. Zapewniali, że wszystkie coiny pojawią się na koncie.

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - cashclick - 12-08-2014 11:03

Czyli że dzisiaj powinny wszystkie zaległe capty pojawić się na koncie.
Ciekawe jak im to pójdzie ale było by naajs jakby w koncu mozna było sprzedawac bo cena jest ciekawa na tą chwile Cool

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - VoreCC - 12-08-2014 11:34

A znacie jakieś inne serwisy gdzie można sprzedawać CAPTcony? Idea

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - mucios - 12-08-2014 12:07

(12-08-2014 11:03)cashclick napisał(a):  Czyli że dzisiaj powinny wszystkie zaległe capty pojawić się na koncie.
Ciekawe jak im to pójdzie ale było by naajs jakby w koncu mozna było sprzedawac bo cena jest ciekawa na tą chwile Cool

Ale jeżeli mają problem i nikt nie może wpłacić to cena pójdzie w dół jak wszyscy zaczną sprzedawać Smile

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - cashclick - 12-08-2014 12:20

Co fakt to fakt...Xpokerface

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - MindRoller - 12-08-2014 13:04

(12-08-2014 12:07)mucios napisał(a):  
(12-08-2014 11:03)cashclick napisał(a):  Czyli że dzisiaj powinny wszystkie zaległe capty pojawić się na koncie.

Ale jeżeli mają problem i nikt nie może wpłacić to cena pójdzie w dół jak wszyscy zaczną sprzedawać Smile

Na moment obecny ponad 10k satoshi za 1 captcoin! Nie jest powiedziane, że wszyscy zaczną sprzedawać, aczkolwiek część pewnie owszem w sumie to może i lepiej, poczekam, może spadnie trochę, to kupię z 1k CAPTcoinsów Smile

Rada: nie sprzedawajcie Smile

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - VoreCC - 12-08-2014 13:32

MindRoller, można sprzedać gdzieś indziej poza coin-swapem?

RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - krywdzik - 12-08-2014 14:07

moje 661 capt coinów jest już na coin swapie Wink Ale....cena z prawie 10000 satoshi spadła na 2000 Big Grin