Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 18-06-2014 21:49 A dziś jeszcze gorszy dzień niż poprzednio, bo minus 4 euro w plecy Cały dzień czekania na odpowiednią inwestycję i lipa. Screen z inwestycji: RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Ropsont - 19-06-2014 08:06 Mi też czasami się zdarzają takie dni, że jest po kilka/kilkadziesiąt dolarów na minusie, ale gdy się podsumuje pod koniec miesiąca zyski i straty to i tak zarabiam niezłą sumę Nie chciałbyś jednak spróbować swoich sił na opcjach 60s? Pisałeś kiedyś, że masz do tego jakąś strategię. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 20-06-2014 12:11 (19-06-2014 08:06)Ropsont napisał(a): Mi też czasami się zdarzają takie dni, że jest po kilka/kilkadziesiąt dolarów na minusie, ale gdy się podsumuje pod koniec miesiąca zyski i straty to i tak zarabiam niezłą sumę Próbowałem swoich sił na opcjach 60s ale to jest naprawdę za duże ryzyko a za mały czas do podjęcia odpowiedniej decyzji. Nie zamierzam do tego wracać, bo pomimo strategii i tak te opcje nie zawsze wchodzą. Wolę opcje krótkoterminowe, gdzie są o wiele pewniejsze zyski. Ogólnie wczoraj, a właściwie dziś nie mogłem spać, więc patrząc na zachowanie wykresów oraz rynku, udało mi się zarobić 40euro na parze walutowej AUD/USD Widać, że w nocy jest więcej okazji inwestycyjnych do upolowania Screen z inwestycji: RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 23-06-2014 20:22 Jak ja nie lubię poniedziałków, ogólnie mówię by w ten dni nie inwestować, ale jednak coś mnie kusi. Tak to jest jak nie ma co robić przez cały dzień Na szczęście postawiłem tylko jedną opcje na USD/CAD, która weszła. Zarobione 17,50 euro Screen z inwestycji: RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - krystianv13 - 24-06-2014 09:10 Bardzo mnie to ciekawi, a są jakieś serwisy gdzie można grać mniejszymi sumami i w PLNach np. wpłata depozytu jakies 100PLNów, a nie z grubej rury 200ojro ? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 24-06-2014 09:53 Z takich pewnych platform to jedynie TopOption ma najniższy depozyt - 350 pln RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 26-06-2014 19:57 Dzisiaj postawiłem tylko 2 opcje. W południe "put" na USD/ZAR która weszła i po 18:00 opcje "put" na parę walutową CAD/JPY ale ta z kolei nie weszła. Wynik na czysto - 3,40 euro Będzie na jakieś 2 lepsze piwka Screen z inwestycji: Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 26-06-2014 21:49 Mln dlaczego tak ostroznie? Jak na opcje to grasz bardzo jakby to nazwac malo Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 27-06-2014 06:52 (26-06-2014 21:49)Xkr napisał(a): Mln dlaczego tak ostroznie? Jak na opcje to grasz bardzo jakby to nazwac malo Nie sztuką jest ciągłe ryzykowanie W dodatku nie przedstawiam wszystkich swoich transakcji tylko z wybranych dni, więc w podsumowaniu miesiąca zobaczysz mój rezultat. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Rafiks1992 - 27-06-2014 13:48 xkr 25 euro czy 40 to mala inwestycja? to musisz byc milionerem ) ja np czytajac ten dziennik jestem bardzo zadowolony z kolegi poniewaz gra rozwaznie, raz mu wchodzi wiecej raz mniej nie szarzuje no i jest na plusie jak widac liczac to pewnie z 10 euro na dzien ma a to prawie 50zl takze zle nie jest, poza tym jak juz sobie dozbiera wieksza ilosc to moze zagrac podwojona stawka i wtedy bedzie mial te 90zl na dzien a to jak dniowka w pracy (bynajmniej moja) ^^ |