![]() |
Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D (/Temat-Zabawa-Panstwa-Miasta-gramy-D-90530) |
RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - Kurus92 - 10-06-2014 11:47 @up ok,sorry ![]() Labrador Aktor o nazwisku zaczynającym się na ,,A". ? RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - GoodLecki - 10-06-2014 12:14 Woody Allen Jak się nazywa najwyższy budynek na swiecie RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - adamsonm - 11-06-2014 11:15 @up kolejne hasło krzyżówkowe... ![]() RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - GoodLecki - 11-06-2014 12:35 A co ty wróżka ? Takie mi wpadło do głowy bo akurat czytałem o tym, przykro mi że nie znasz odpowiedzi ![]() RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - Hybrid1990 - 11-06-2014 12:57 del RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - adamsonm - 11-06-2014 13:50 (11-06-2014 12:35)GoodLecki napisał(a): A co ty wróżka ? Takie mi wpadło do głowy bo akurat czytałem o tym, przykro mi że nie znasz odpowiedzi Masz problemy z myśleniem? Stwierdziłem że hasło krzyżówkowe, a wróżką to możesz być ty, bo wiesz że ja nie znam odpowiedzi. Radzę zapoznać się z regułami gry, którą zna chyba każde dziecko. No chyba że ty nie doszedłeś jeszcze do tak wymagających gier. RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - GoodLecki - 11-06-2014 15:18 Dzięki hybrid , nie grałem nigdy zobaczyłem temat państwa miasta, potem ostatni temat o aktorze to pomyslałem ze lecą pytania przypadkowe. Adamson istotnie zn każde dziecko dlatego ty znasz a ja nie ![]() Gatunek koczkodana na litere R ![]() RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - adamsonm - 11-06-2014 21:05 po 1 jak już się odnosisz do mnie to kopiuj poprawnie nick. Po 2, jako dziecko uczyłeś się mówić, pisać, liczyć, czytać. Rozumiem że skoro nie jesteś już dzieckiem, choć w to wątpię po wypowiedziach, to już nie potrafisz informacji z dzieciństwa? I tak jestem dzieckiem bo mam rodziców. A czy jestem młodociany, to zaskoczę Cię. Nie, dowodzik już jest, prawo jazdy nawet, więc nie ośmieszaj się. żeby nie rozmywać: Koczkodan RUDY Marka samochodu na F RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - GoodLecki - 11-06-2014 23:07 "po 1 jak już się odnosisz do mnie to kopiuj poprawnie nick. Po 2, jako dziecko uczyłeś się mówić, pisać, liczyć, czytać. Rozumiem że skoro nie jesteś już dzieckiem, choć w to wątpię po wypowiedziach, to już nie potrafisz informacji z dzieciństwa? I tak jestem dzieckiem bo mam rodziców. A czy jestem młodociany, to zaskoczę Cię. Nie, dowodzik już jest, prawo jazdy nawet, więc nie ośmieszaj się." Wolniej, bo cały monitor poplułeś aż z podniecenia ![]() Fiat 126p . Państwo na L RE: Zabawa: Państwa,Miasta - gramy :D - adamsonm - 11-06-2014 23:19 GoodLecki masz jakiś problemik? jak tak to zapraszam na PW Litwa Miasto na Ł. |