![]() |
Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? (/Temat-Co-wasi-rodzice-sadza-o-zarabianiu-w-internecie-90467) |
RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Zartrom - 13-05-2014 11:45 Moi rodzice mówią do mnie abym im pokazał żywą gotówkę gdy mówię że coś zarobiłem. Pieniądze trzymam oczywiście na paypalu i zbieram sobie na coś. Oczywiście są teksty typu : "Uważaj abyś w jakieś ciemnie interesy się nie wkręcił" "Oszukają cie i tylko czas stracisz" "Kto ci da pieniądze za siedzenie w internecie ?!" Walić to, róbmy hajs ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - michalska1 - 13-05-2014 14:42 moi sceptycznie do tego podchodzą chpociaż teraz to i tak juz lepiej RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Mateush - 14-05-2014 15:03 Moi rodzice kiedyś byli przeciwni, ale gdy zacząłem sam się utrzymywać z zarabiania w internecie, mogę sobie pozwolić na realizacje moich pasji, mogłem zainwestować trochę grosza z sukcesem to zmienili zdanie, a ojciec sam zaczął się interesować co, jak i gdzie i ile z tego można wyciągnąć RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - michal463 - 14-05-2014 16:47 Moi się cieszą że sam coś kombinuje. Nic do tego nie mają. RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - gekon246 - 14-05-2014 16:55 moi rodzice uważają ze to strata czasu ;/ ale jednak ja chcialbym spróbować ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Mauorycy - 14-05-2014 17:09 (12-05-2014 15:00)badom napisał(a):(11-05-2014 16:31)Mauorycy napisał(a): Mając 20 lat podjechałem kiedyś Jaguarem pod dom z kwitkiem potwierdzającym opłatę za wakację w Turcji... Stara, piękna XJ6 kupiona za jakieś 10 kafli i wakacje w Turcji za 1/3 tego to dla mnie jeszcze nie powód, aby przejść w 100% na swoje ![]() "1200+/msc" i samemu się chcesz utrzymać...Zazdroszczę odwagi ![]() (12-05-2014 15:31)SexPistols napisał(a): Starego jaguara kazdy moze kupic za 5tysiakow, wakacje w turcji to akurat jedna z najtanszych opcji na wakacje za granica, nie widze powodu czepiania sie, ze nadal utrzymuja go rodzice. Pokolorowal tylko Turcja fakt faktem droga nie jest, ale tych "najtańszych" opcji raczej wakacjami bym nie nazwał ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Vanquer - 16-06-2014 18:36 Kazali mi uważać, by nie było problemu z policją *.* RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Differrus - 17-06-2014 12:30 Nic nie wiedzą ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - marinko13 - 17-06-2014 12:31 Raczej ich nie wtajemniczam. RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - WujRock - 28-06-2014 11:34 Mi tez mowili zeby przypadkiem policja nie zapukala pewnego dnia ![]() Kiedys sie smiali, ze nic nie zarobie przez neta. Teraz ja sie zaczne smiac jak bede zarabial wiecej niz Oni po liceum, studiach, szkoleniach itd. a ja po zarabiam.com ![]() |