Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna (/Temat-GoAffiliate-Siec-afiliacyjna-90065)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - mark5000 - 03-05-2014 11:33

Możecie tak łopatologicznie powiedzieć- na ile kliknięć średnio przypada wam lead?

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - wonga.com - 03-05-2014 11:48

ja mialem 200 klikow i 5 leadow ostatnio, ale ciezko zdobyc te 200 klikow, mam wykupiona reklame,
i to zaliczyli mi 1 z tych 5 leadow, tak ze wyjde moze 30 zl na + odejmując koszty reklamy ;/

lipa w ch*j to jest.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - mark5000 - 03-05-2014 12:43

up
Robisz na swojej stronce? Pozycjonujesz czy tylko wykupiona reklama?

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - Danysuw - 03-05-2014 12:53

Na swojej stronce raczej by nie musial wykupywac reklam facepalm

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - mark5000 - 03-05-2014 12:59

up
Może nieprecyzyjnie się wyraziłem. Pytanie było czy umieszcza banery i linki na swojej stronie WWW,a jeżeli tak to czy tylko wykupił dla tej strony reklamę czy też ją pozycjonuje. Inna opcja jest taka że może chyba w wykupionych reklamach bezpośrednio umieszczać promowane linki.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - wonga.com - 03-05-2014 14:20

kupuje reklame na innnych stronach, i przekirowuje z tych reklam na moja strone, na mojej stronie są refy z programow partnerskich.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - mark5000 - 03-05-2014 14:42

do wonga
dzięki. Ja pozycjonuję, zobaczymy co będzie. Musi w tym być potencjał skoro taka konkurencja w serpach.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - wonga.com - 03-05-2014 15:07

jesli masz odbrze wypozycjonowana strone z pomyslem to zarobisz i to duzo, nawet tysiac dziennie i wiecej.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - mark5000 - 03-05-2014 15:24

Jestem od kilku dni, strona jedna już jest w topach, ale z tego co widze trzeba atakować główne frazy bo takie typu "miasto pożyczki" dają za mały ruch, przez dwa dni uzbierało sie zaledwie 32 unikalne kliki. Chyba że to wpływ majówki. Jeżeli masz jakiś pewny układ strony, to zapraszam do współpracy. Ja znam sie tylko na SEO i budowaniu portali, w tej branży jestem zielony. jakby co daj znać na PW.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - ofree.pl - 05-05-2014 20:59

Dużo odrzuceń leadów i akcji z tego co widzę, wiec nie wiem czy to sens jest.