![]() |
Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. (/Temat-Dziennik-kogos-kto-nie-umie-porzadnie-zabrac-sie-do-pracy-89723) |
RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 11-05-2014 17:21 3Dni pózniej wracam do was. Udało mi się nabić 8tyś wejsc na shorteście (dobrze mi tak idzie ![]() ![]() Szukam mentora firesub RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 12-05-2014 19:47 Nadal dobrze mi idzie ![]() ![]() Szukam mentora firesub RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 14-05-2014 08:00 Staty z shorte: 7Maj - Wejścia 2600 8Maj - Wejścia 1200 9Maj - Wejścia 500 10Maj - Wejścia 250 11Maj - Wejścia 2600 12Maj - Wejścia 2000 13Maj - Wejścia 2000 Zarobek z tego miesiąca - 28,20$, do końca miesiąca mam zamiar go podwoić/potroić. Firesub - Następny lead na autopilocie. RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 14-05-2014 16:10 Postanowiłem codziennie dodawać codziennie post z zarobkami + celem na jutro. Nie będzie celów miesięcznych tylko po prostu cele na następny dzień, myślę że będzie to lepsza motywacja. To co widzicie wyżej pisałem o 9, teraz jest 17 i zarobione 30$. Moim zdaniem jest to dobrym wynikiem. CEL NA JUTRO: 1300Wejść shortest Popisać z Szamanem, zgodził się mentorować. RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 20-05-2014 18:58 Usuneli konto shortest. Za niby jakieś autosurfy czy coś takiego, ale jeśli myślą że odpuszczę się mylą. Będę walczył o każdą złotówkę. ![]() Opinia o mentorze Szamanie - Szaman jest dobrym mentorem, lecz zalezy dla kogo. Nie ma zbyt wiele czasu lecz czy poprosi się go o coś zawsze pomoże. Nie jest tak, że musisz go prosić o najmniejszą wskazówkę. Daje sposób który ty możesz wykorzystać. Niestety sposób nie dla mnie, ale na pewno można z niego dużo wyciągnąć. ![]() Skoro nie ma shortesta pozostaje firesub - I właśnie dlatego piszę ten post ZNALAZŁEM SWOJĄ NISZĘ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - Android5 - 20-05-2014 19:41 Nieźle ci idzie, oby tak dalej, życze powodzenia ![]() RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 24-05-2014 12:59 Do sposobu którzy opisałem wyżej trzeba czasu więc narazie nie będę korzystał. Zyskałem jednak dwa duże fanpage z baaaaaaaaaardzo dobrą aktywnością. Wracam do shorte - robie nowe konto. Starego chyba nie odzyskam RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - imperator123 - 24-05-2014 18:36 To może przejdź na adf.ly skoro ci konto usuneli w shorte. RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 25-05-2014 07:30 Wole shorte ;d RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - Lukines - 25-05-2014 09:07 @4funsecond czyli coś musiało być że wracasz do shorte pomimo usunięcia konta ;D Przyznaj się że na lewo nabijałeś ;D |