Poradnik Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę (/Temat-Jedyny-Sensowny-Zarobek-na-Lajkowaniu-Naprawde-89401) |
RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - peruniec - 28-04-2014 11:59 Czy w ogóle komuś zapłacili i mógłby to pokazać ? bo wygląda to trochę jak jakiś dziwny scam. RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - smartfon - 29-04-2014 12:32 Cos tu nie gra bo po przelogowaniu się na inne konto nie mogę do niego potem wrócić tak jak to było opisane w poradniku. Tylko ja tak mam ? RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zupagesto - 30-04-2014 15:27 Nie da się wrócić do tego samego konta po przelogowaniu. Kolejna sprawa: jak się już przelogujesz to niestety tracisz miejsce w klasyfikacji dnia której nagrodą jest 500 pkt. Dostałem jedno doładowanie o wartości 5zł, natomiast wczoraj nie udało mi się zebrać wymaganej ilości klików do odebrania jakiejkolwiek nagrody. Więc mając punkty a nie mając dziennej ilości klików nic się nie zamówi z działu clickback. RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Agent Smith - 20-05-2014 20:27 Serwis oczywiście jest wypłacalny, ja dostałem już 4 doładowania do telefonu, wiec z czystym sumieniem polecam. RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - lubiekeppa - 20-05-2014 20:34 Nie powiedziałbym ze jest wypłacalny w 100 % Wysyłają tylko małe nagrody a najdroższe nagrody jakie tam są to dostanie ich graniczy z cudem . Ja zamówiłem koszulkę i czekam na nią ładne pare miesięcy mimo tego że wysyłali ją juz chyba 5 razy . W koncu poprosiłem o dowód wysyłki to dostałem zdj pustej koperty zaadresowanej na mnie i zdj koszulek w foli które były całkiem inne niż ta która zamówiłem ... RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - quake3Dpro - 25-05-2014 15:28 A ja dzisiaj dałem żeby wypłacili mi 5 zł na paypal, pytało o kartę i tak dalej, więc wpisałem byle co, no i nie wiem czy to wgl dojdzie. Co o tym sądzicie? RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - imperator123 - 25-05-2014 15:44 (25-05-2014 15:28)quake3Dpro napisał(a): A ja dzisiaj dałem żeby wypłacili mi 5 zł na paypal, pytało o kartę i tak dalej, więc wpisałem byle co, no i nie wiem czy to wgl dojdzie. Co o tym sądzicie? Jak tam pisze ,że minimum do wypłaty to 200 zł.... Na forum - ich stronie koleś pisał ,że czeka już miesiąc na wypłatę 200 zł. Admin spławił go na e-mail ,więc wątpię czy to mu wypłacą... A tak po za tym to mają dziwny formularz... Po co im nazwa gminy,powiatu,urzedu,nip i wgl.. przy wyplacie niby 5 zł...(Z dopisem ,że do wypłaty trzeba mieć 200 zł...) RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - quake3Dpro - 25-05-2014 15:48 Ja i tak wpisywałem fejki, od dzisiaj mieszkam w Lusianie. Walić to, są lepsze (ale trochę trudniejsze) sposoby. RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - imperator123 - 25-05-2014 15:57 Jak wypłacisz kase to powiedz; ja chciałem wypłacić wczoraj ale jak zobaczyłem ten formularz to gdzieś ich mam... Może wiesz czy na doładowanie trzeba też wypełniać taki formularz? RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - quake3Dpro - 25-05-2014 18:53 Wypłaciłem niby 5 zł, zobaczę jutro czy dojdzie |