Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Nju - 27-03-2014 13:18

Odpowiednia grafika i opis i jeszcze na FB można zarobić kokosy Big Grin

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 27-03-2014 17:31

Dołączam się do tematu.
Nie umiem już spamować i proszę o pomoc na PW.
Z góry dziękuję.

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Arivi - 27-03-2014 17:59

(27-03-2014 13:18)Nju napisał(a):  Odpowiednia grafika i opis i jeszcze na FB można zarobić kokosy Big Grin

Piszesz o własnym fanpage czy o spamowanie na facebooku ?Wink

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 27-03-2014 18:22

Nju Ja to Cię podziwiam 916 zł... Big Grin Chciałbym tyle ale widocznie mogę pomarzyć tylko ...

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 27-03-2014 18:30

Ja też ;C

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - sebens - 27-03-2014 18:56

ja wczoraj umieściłem link może w 20 grupach i blokk, ale konwersja była piękna, z 51 wyświetleń wpadło 6 leadówBig Grin facebook nie da mi się rozkręcić, jakbym miał tylko jakieś konto ze stażem to by było pięknie, nie chce ktoś sprzedać?Big Grin

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 27-03-2014 19:04

(27-03-2014 18:56)sebens napisał(a):  ja wczoraj umieściłem link może w 20 grupach i blokk, ale konwersja była piękna, z 51 wyświetleń wpadło 6 leadówBig Grin facebook nie da mi się rozkręcić, jakbym miał tylko jakieś konto ze stażem to by było pięknie, nie chce ktoś sprzedać?Big Grin

Nauczysz mnie ?? xDD
Moją nawiększą było 3%

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 27-03-2014 19:08

Skończcie się użalać, pokombinujcie, pomyślcie, popróbujcie różne sposoby,
bo od płaczu na forum nic nie zarobicie, a próbując może coś wpadnie.
Myślicie, że jak się poużalacie tutaj, to ktoś do was napisze i wam da swoje nisze czy co?
Jeśli nic wam nie wpada ze spamu to:
- macie złe grupy(program nieodpowiedni do targetu)
- macie zły tekst
I jeśli nie potraficie nic wykombinować, to widocznie ta forma zarobku nie jest dla was, i musicie poszukać czegoś, co nie wymaga tak "dużej" kreatywności.

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - cord - 27-03-2014 20:07

Jeśli nie masz pomysłu gdzie działać zapraszam Cię do mojego poradnika Smile
http://zarabiam.com/Temat-Sprzedam-nisze-na-subskrypcje-sms-88237

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - aero2 - 27-03-2014 20:17

Spece od spamu na grupach, czy jest jakiś sposób, by zaprosić masowo znajomych do własnej grupy?