Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego (/Temat-Instanter-ulepszamy-serwis-bledy-poprawki-co-nowego-86970) |
RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 15-03-2014 20:32 Za niedługo wszystkie bugi będą poprawione (firefox). Ponadto jeżeli źle wyświetla się Wam nextmovie prosimy nacisnąć CTRL+R Hasky Firefox? Już wszystko powinno działać (layouty), sprawdzajcie i piszcie Statystyki zaraz będą poprawione RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - hasky9012 - 15-03-2014 20:45 (15-03-2014 20:32)Instanter.pl napisał(a): Za niedługo wszystkie bugi będą poprawione (firefox). Ponadto jeżeli źle wyświetla się Wam nextmovie prosimy nacisnąć CTRL+R Tak Ale już działa ) RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 15-03-2014 20:49 Super, dziękujemy Wam za szybką reakcję Teraz zapraszamy do emisji i życzymy wielu leadów RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - lajson - 15-03-2014 21:01 Odświeżają wam się statystyki doładowań? U mnie 0 mimo, że sam wchodziłem i próbowałem. Odświeżają się wam statystyki doładowań? RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 15-03-2014 21:09 (15-03-2014 21:01)lajson napisał(a): Odświeżają wam się statystyki doładowań? U mnie 0 mimo, że sam wchodziłem i próbowałem. Zaraz będą działać RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Doom - 15-03-2014 21:09 W doładowaniach nie działa przycisk "zamów" po wpisaniu pinu, moglibyście też poprawić te paski po bokach http://scr.hu/4p7/gahvo RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 15-03-2014 21:27 Wszystko działa jak natura chciała - poprawione Doom masz spory ekran, 95% userów ma ekran dostosowany do programu tak więc na konwersję to negatywnie nie wpłynie Zaraz wprowadzimy lekkie zmiany kosmetyczne aby było lepiej (15-03-2014 21:09)Doom napisał(a): W doładowaniach nie działa przycisk "zamów" Faktycznie przed chwilą popsuliśmy, zaraz będzie działać RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - qaz1 - 16-03-2014 07:23 mam nadzieje ze wszystkie leady które zostały zdobyte w tym okresie czyli podczas przenoszenia serwisu na mocniejsze serwery, zostaną dodane do kont, bo jak narazie nie moge zalogowac sie do konta a leadów wpałdo napewno bardzo sporo :/ RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - martyna2014r - 16-03-2014 08:04 Dodajcie pogram darmowych ebook-ów. Nigdzie tego nie ma a to bardzo ciekawa sprawa. Co do programu doładowań to napis z kosztami dał bym na waszym miejscu niżej, tzn powiększył strone na długość. W sumie tak z każdym programem RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - ciastkO - 16-03-2014 09:25 Możecie się zalogować ? |