[wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki (/Temat-wykonam-profesjonalna-grafike-landing-page-strony-www-layouty-logo-wizytowki-85780) |
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Zloty - 17-12-2014 22:09 Robota zlecona, robota wykonana. Szybko, solidnie i tanio. Na prawdę polecam. Obyło się również bez żadnych poprawek więc wszystko było zrobione tak jak chciałem. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - lovely - 19-12-2014 03:05 strona ? RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 19-12-2014 17:09 @[lovely] hmm? Owszem strony www wykonuję. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - magneto - 26-12-2014 18:10 Napisałem na pw. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - slegmen - 26-12-2014 18:34 Czy wykonujesz emotki? RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 26-12-2014 18:50 Odpowiedziałem na PW Emotki hmm napisz szczegóły na PW. Wektorowa? Czy pixelart? Bo pixelartem się nie zajmuje. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - kasass - 31-12-2014 17:14 Bardzo dobrze wykonane jak najbardziej polecam. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - asiorek - 07-01-2015 12:48 @[Kede] posłałem wiadomość na gg, teraz tylko oczekiwać odpowiedzi ^^ RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 07-01-2015 22:55 Spk Zawsze odpowiadam RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - piotrekprorok - 10-01-2015 15:15 Polecam użytkownika tanio i widać, że zna się na rzeczy |