Nowy Panel Partnera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Nowy Panel Partnera (/Temat-Nowy-Panel-Partnera-85413) |
RE: Nowy Panel Partnera - jaro225 - 10-02-2014 23:16 Czy aby na pewno wszystko dobrze zalicza z JavaScript iFrame (hdplayer)? Dzisiaj i wczoraj strasznie spadła konwersja (rejestracje na aktywacje). Dałoby radę zmienić w JS iFrame tą promocję? Jest napisane, że promocja 1,23zł, lepiej byłoby chyba, gdyby było 0zł, tak jak przy rejestracji przy wejściu w link. RE: Nowy Panel Partnera - creativeD - 11-02-2014 00:02 (10-02-2014 23:14)stmn napisał(a): Spokojnie, jednoznacznie jeszcze nikt nie napisał, że stare linki przestaną działać, nie macie co się martwić na zapas.Jednak ja sądzę że działają, lecz nie nalicza z nich leadów. Niech się wypowie eforsa, najlepiej jak najszybciej. RE: Nowy Panel Partnera - kankosek - 11-02-2014 01:19 No wreszcie jakoś to wygląda. Widzę, że ładnie się rozwijacie, ale coś nie chce mi nic wchodzić. Kiepsko z zarobkami RE: Nowy Panel Partnera - eforsa - 11-02-2014 13:30 (10-02-2014 21:57)creativeD napisał(a): Nie wiem czy to przez te nowe linki wprowadzone przez was czy od gimbazy tak mało dziś zarobiłem Podmienić linki na nowe zajął by mi tydzień ;/ Stare linki również działają i cały czas to zostawiamy. Nowe linki dają Nam możliwość dalszego ich rozwoju w przyszłości tj. między innymi planujemy rozbudować statystyki wejść oraz uprościć/skrócić linki partnerskie aby wyglądały lepiej. Sugerujemy aby każdy z partnerów w miarę możliwości zaczął używać stopniowo już nowych linków, bo tak jak wspomnieliśmy to je będziemy rozwijać w przyszłości. -------------------------------- Jeżeli jeszcze ktoś ma jakiekolwiek problemy z nowym panelem / zauważy jakiś błąd / coś u niego nie działa to prosimy postępować wg. procedury: Wysłać do Nas e-mail na [email protected] zawierający: * dane konta Login/e-mail * opis problemu + ew. adres PP którego on dotyczy * Wszystko sprawdzimy, wszystko rozwiążemy i na każdą wiadomość odpowiemy! Pozdrawiamy i liczymy, że nowy panel przypadnie do gustu wszystkim partnerom. RE: Nowy Panel Partnera - themate0 - 11-02-2014 15:10 nie działają landing page na nowych linkach RE: Nowy Panel Partnera - Mari30 - 11-02-2014 19:46 I znowu Ja z nowym problemem. Teraz to już wgl nie mogę się zalogowac na konto. Tak jakby nie istniało. Dzisiaj próbowałem się logowac jakos o 19 ostatnio raz i nie mogę a wcześniej było wszystko okej. Pozdrawiam RE: Nowy Panel Partnera - Malkolm - 11-02-2014 20:08 mam ten sam problem, też nie mogę się zalogować RE: Nowy Panel Partnera - Doragon - 11-02-2014 20:16 Też potwierdzam. Dwa konta i jedno tak jakby nie istniało. Rano wysłałem wiadomość do eforsa z odpowiednimi danymi i czekam. Oczywiście wczoraj nie mogłem ich połączyć. Też wyślijcie wiadomość jak tego jeszcze nie zrobiliście. RE: Nowy Panel Partnera - stmn - 11-02-2014 20:32 Do wszystkich, którzy nie mogą się zalogować: 1. Spróbujcie zresetować hasło: http://panel.eforsa.pl/auth/forgotten_pwd 2. Jeśli macie jakiekolwiek konto i jesteście zalogowani to skorzystajcie z tego formularza aby przyłączyć pozostałe: http://panel.eforsa.pl/profile/linking RE: Nowy Panel Partnera - Mari30 - 11-02-2014 20:42 Nie mogę niestety zresetowac hasła, ponieważ wyskakuję Mi, że nie ma takiego konta, lecz gdy staram utworzyc konto o tych samych dany jest napisane, że jest już zajęte e-mail oraz login. Dlatego czekam na odpowiedź eforsy |