Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! (/Temat-Ad4mmo-zarabiaj-reklamujac-gry-mmo-83813) |
RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - DeI - 02-03-2014 19:13 Chodziło mi bardziej o to czy dają możliwość zarabiania pasywnego z premium tak jak oferuje portmmo. "20-25%." zysków oferują w teorii jeśli zdecydujemy się na hybrydę W Polsce kilka procent graczy kupuje premium w teorii przy dużym parciu jest do nawet 8% przynajmniej według danych z forum mmocenter. Załóżmy że 5%/1000 refów kupi to premium za 20zł . Czyli dla nas by było w teorii 200zł a czy Ad4mmo daje taką możliwość jest zastanawiające. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 02-03-2014 20:31 PortMMO płaci za konta premium? Nie widziałem u nich takiej opcji zarabiania.W AD4mmo na pewno nie płacą za konta premium. Powiem ci, że jutro do nich napiszę bo sam jestem ciekawy. Nawiązując do (02-03-2014 19:13)DeI napisał(a): Załóżmy że 5%/1000 refów kupi to premium za 20zł . Czyli dla nas by było w teorii 200zł ... to uzyskanie 1000 lidów na miesiąc jest trudno a w szczególności jeżeli linki będą tylko umieszczane na portalach społecznościowych. Z mojego doświadczenia wiem że na 100 kliknięć w reklamę miałem (w zależności od dnia i to przy najlepszych wiatrach ze strony postawionej wyłącznie pod gry i dobrze wypozycjonowanej) ok 2% skuteczności. Teraz ile z tych osób kupi konto premium np za 20 zł i czy otrzymasz całą kwotę czy tylko jakiś procent. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - piocar - 02-03-2014 21:45 Co do zysków z CPS, to taki model jest również w innych sieciach, w sumie chyba każda oferuję gry rozliczane w ten sposób. U mnie właśnie zyski z wydatków "refów" przynoszą największy dochód. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 02-03-2014 22:10 W portmmo, ad4mmo czy gameflow na kilkadziesiąt promowanych gier chyba tylko jedna była w systemie CPS więc za dużo się nie zarobi. Nigdy się nie zastanawiałem czy w/w firmy zamiast CPL mogłyby ustawić mi CPS. W niektórych przypadkach(grach) byłoby to lepsze rozwiązanie. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - DeI - 03-03-2014 00:55 Jeśli chcesz z premium i za leady otrzymywać tam to w teorii 20-25% z ich zysków za premki masz Cytat:Hybrid (CPL + Revshare) http://www.portmmo.com/dla-wydawcy?lang=pl RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - exxthc - 12-03-2014 16:47 Własnie mam ten sam problem z linktogame Jestes pewny ze trzeba pisac do nich? Przeczytalem ze oni sami generuja rachunek 1szego dnia kazdego miesiaca. Wiec jak to jest? RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - Stworkowaty - 12-03-2014 18:07 Jestem pewny bo sam zawsze wysyłałem, chyba ze coś w ostatnie 2 miesiące się zmieniło. RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - exxthc - 12-03-2014 18:24 czyli mam napisac do nich o rachunek tak? RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - Stworkowaty - 12-03-2014 20:03 Owszem, że chciałeś wypłacić pieniążki.. Ale nie spodziewaj się cudów, rzadko odpisują. ^^ RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - exxthc - 12-03-2014 20:31 Nic juz nie rozumiem XD mam czekac do tego 1szego i sami wygeneruja rachunek i wysla czy to ja mam napisac do nich o ten rachunek i wtedy oni go wysla? Dzisiaj na gibko przekroczylem 50zł i za nic nie znam recepty jak to wyplacic |