![]() |
Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA (/Temat-Prizee-klan-POLSKA-GRUPA-82651) |
RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - Skupman - 05-03-2014 13:22 Witam, znalazłem was przez google..grałem w prizee około 7 lat temu, jednak potem zablokowali dla Polaków, a wygrałem parę dupereli jakieś długopisy itp...teraz zacząłem znów, jest miejsce w klanie moze? RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - zila - 05-03-2014 16:36 jest jeszcze jedno miejsce. RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - Skupman - 05-03-2014 17:03 Wysłałem więc zgłoszenie, nadmienię tylko, że nie będę w grę inwestował żadnych pieniędzy, mogę jedynie zagwarantować codzienną rozgrywkę, ponieważ, mam na to czas Odpisz, czy mnie przyjmiecie, bo jak nie to szukam dalej ![]() RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - zila - 05-03-2014 23:18 Zgłoszenie nie dotarło, pewnie jest to wina zmian które w ostatnim czasie wprowadzili. Napiszę do supportu, że zgłoszenia nie dochodzą. Jesteś drugą osobą, która chciała do nas dołączyć i zgłoszenie do mnie nie doszło, tak więc na bank błąd jest po stronie skryptu. RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - zila - 06-03-2014 11:13 Osoby, które w tym tygodniu próbowały dołączyć do klanu proszę o padanie tutaj lub na PW posiadanego nika w Prizee. Pomoc techniczna Prizee będzie sprawdzać zaistniałą sytuację. RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - Hut - 06-03-2014 22:45 Mam 24 bubzy i 50 tych żetonów. Konto sprzed 7-8 lat, jest warte grania? Można coś wygrać? Bo wtedy pamiętam na nagrodę sie zbierało bubzy miesiącami i jeszcze dłużej czekało w kolejce RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - zila - 07-03-2014 12:26 Nic nie zgarniesz za taką małą ilość żetonów. Odp: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - Hut - 07-03-2014 14:34 Zmienilo sie to prizee, przyznam szczerze ze kiedyś mi sie bardziej podobalo, były fajne cotygodniowe eventy, kilka gier i tyle. Teraz przerost formy nad treścią RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - zila - 07-03-2014 23:00 Początki zawsze są lepsze. RE: Prizee - klan: POLSKA-GRUPA - kubutek - 26-03-2014 15:13 Witam, jest szansa jeszcze do Was dołączyć? Niedawno zacząłem grać ale robię to codziennie dlatego można na mnie polegać - mam na to czas. Dajcie znać nick w prizee kubut. |