Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313) +---- Wątek: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! (/Temat-Yougetprofit-com-minimum-2-instant-81638) |
RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - xardas1020 - 17-05-2014 13:19 (17-05-2014 12:56)Workis napisał(a): Tak, ja na standardzie wyplacalem i wyplaty instant lecialy. popatrz w upgrade konta i ich opisy wypłaty instant są dopiero od golden RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - Workis - 17-05-2014 17:12 @Noozer, dzieki. @xardas1020, wlasnie to mi sie dziwne wydaje, bo jestem na 99,9% pewien, ze conajmniej ostatnia wyplate dostalem instant. pozdrawiam RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - xardas1020 - 17-05-2014 18:44 (17-05-2014 17:12)Workis napisał(a): @Noozer, to daj znać chodź dla mnie to i tak bez różnicy przechodzę w ciągu półtora tygodnia na golden i nie długo zacznę wypłacać gdy odzyskam wkład to będę mógł mówić z każdą wypłatą po wyjściu na 0 że tutaj zarabiam tyle i tyle RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - Workis - 01-06-2014 17:23 @xardas1020, rzeczywiscie nie ma wyplat instant (przynajmniej teraz jak zlecalem), ale czekalem kilka godzin w sumie, wiec bez tragedii. Wrzucam 2 ostatnie wypłaty : pozdrawiam RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - xardas1020 - 01-06-2014 17:41 Workis mam golden i mam instant wypłaty więc problem mnie nie dotyczy czas byś sam przeskoczył na wyższe konto P.S tak się dawać okradać payza przez ich złodziejskie prowizje to nigdy nie zrozumiem ludzi korzystających z tego złodziejskiego procesora RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - Workis - 01-06-2014 17:55 Na yougetprofit niestety jedno i drugie jest objete prowizja. :/ Akurat potrzebowalem wtedy potrzebowalem na szybko $ na Payzie i poszly wyplaty z serwisow wlasnie na Payze, a nie PP, ale fakt, Payza nie jest najlepszym procesorem. Ostatnio mi najbardziej pasuje PerfectMoney. Ma malutkie prowizje, swietne menu, dobre zabezpieczenia. Co prawda darze go mniejszym zaufaniem niz np PP, ale PerfectMoney oferuje rowniez oprocentowanie z comisieczna kapitalizacja odsetek na koncie. Jesli ktos trzyma grubsze pieniadze to zawsze cos. A co do YGP : akurat ja myslalem o przejsciu na silver a nie golden, bo na instant wyplatach mi az tak nie zalezy, a nie wiem czy roznica prowizji miedzy goldenem a standardem za poleconych zwroci mi 100$. Jesli byloby sporo reklam za ktore dostaje sie prowizje (tak jak teraz) to super, ale gdyby byl kryzys z reklamami to moze byc roznie. pozdrawiam RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - patryk6176 - 01-06-2014 20:00 Siemka, Workis mam takie małe pytanie czy będziesz robił refback dla tego serwisu czy nie ? RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - Workis - 01-06-2014 20:22 @patryk6176 poki co nie planuje, bo moj najlepszy DR zarobil dla mnie do tej pory z klikow 0,136$ a jest aktywny od połowy kwietnia... Jak przejde na wyzsze konto to sie nad tym bardziej zastanowie, poki co po prostu sa to zbyt male stawki, zebysmy sobie tym glowe zaprzatali. Jesli chodzi o prowizje za "doladowania" konta to tak - tutaj mozna sie z pewnoscia dogadac, bo mam z tego 6$ czyli 1,5$ za kazda kupiona paczke. Mam nadzieje, ze niedlugo sie troche zmienia zasady i bedzie mozna wiecej zarobic z DR, bo poki co nawet na najlepszym koncie, ktore juz sporo kosztuje nawet najbardziej aktywny DR da zarobic conajwyzej 0,75$ w ciagu miesiaca zakladajac, ze sytuacja z reklamami bedzie dobra (tak jak teraz). pozdrawiam RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - xardas1020 - 10-06-2014 10:51 @Workis nie zauważyłeś ale twój temat jest 2 o tej stronie http://zarabiam.com/Temat-YouGetProfit-siostra-Twickerz-76209 RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! - Workis - 10-06-2014 16:36 A fakt, nie zauwazylem. Paradoksalnie przyjal sie ten, ktory byl 2gi, wiec mysle ze nikomu to nie przeszkadza. Chyba, ze komus chce sie posty przerzucac ^^ pozdrawiam |