![]() |
iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: iCharge (/Forum-iCharge-371) +---- Wątek: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. (/Temat-iCharge-zamkniecie-programu-wyjasnienie-sytuacji-co-dalej-80836) |
RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - masterex2 - 29-11-2013 20:09 (29-11-2013 19:10)vankosiara napisał(a): I znowu nastąpi masowy powrót do PPA albo wielkie czekanie na kolejny serwis, który pobędzie sobie 3-4 miesiące a potem znowu was za przeproszeniem wychu*a a Wy dalej będzie brnąć w ten shit. Jest jeszcze ES. Piszesz o naciąganiu ludzi,a sam zarabiasz na PPA. Żart miesiąca ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - vankosiara - 29-11-2013 20:13 (29-11-2013 20:09)masterex2 napisał(a):(29-11-2013 19:10)vankosiara napisał(a): I znowu nastąpi masowy powrót do PPA albo wielkie czekanie na kolejny serwis, który pobędzie sobie 3-4 miesiące a potem znowu was za przeproszeniem wychu*a a Wy dalej będzie brnąć w ten shit. Chyba zrozumiałeś moją wypowiedź jako atak w Twoją stronę.. Poza tym ja mówię o nie naciąganiu SIEBIE a nie ludzi z których mamy zarobek. Powtarzam : mowa tutaj o serwisie a nie sposobu zarobku.. btw. niedługo stawki za suby spadną albo się to skończy bo co raz głośniej o tym. Dzisiaj nawet w radiu mówili o naciągaczach na FB ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - aero2 - 29-11-2013 20:27 vankosiara, Przecież tak samo kogoś rypiesz na kasę w PPA a ten ktoś nic nie dostaje. ![]() Tyle dobrze mają w PPA, że się tego nie spamuję na dużą skalę, a tak to by bekał każdy jeden serwis tego tupu. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - badii - 29-11-2013 20:28 kazdy dazy w zyciu do kasy, co tu poradzic... jedni potrafia uczciwie zarabiac, drudzy nie - a tu przykladem jest pAN kaszubski ![]() dobrze, ze zrezygnowalem, bo uznalem, iz to nie ma najmniejszego sensu, bo i tak wyplaty nie dostane. zreszta, nie toleruje takiego systemu zarabiania. nie dostaniecie kasy, na miejscu moderatorow zamknalbym ten temat jak to sie mowi "w piz&u" i przeniosl do scamu. peace. @down może źle napisałem, ale o to mi chodziło -,- choć i serwis do dupy i sposób zarobku :] RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - vankosiara - 29-11-2013 20:29 ![]() Ile razy muszę jeszcze powtórzyć IŻ CHODZI O SERWIS A NIE SPOSÓB ZAROBKU. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - surfer0700 - 29-11-2013 20:53 (29-11-2013 20:28)badii napisał(a): kazdy dazy w zyciu do kasy, co tu poradzic... yyy. . . Przecież ten temat (jak i cały icharge) już cały dzień jest w scamie. . . ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - makingmoney - 29-11-2013 21:14 ... RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Qwik - 29-11-2013 21:18 Mnie zastanawia jedno dlaczego oni zamknęli ten cały burdel? RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - lorkos - 29-11-2013 22:06 Ja również otrzymałam dzisiaj przelew-niecałe 200 zł i powiem Wam ,że byłam w szoku.To mój pierwszy i ostatni przelew od nich-nic nie chcę mieć z nimi już wspólnego. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Tochkan - 29-11-2013 22:12 Może warto by napisać artykuł o tej całej "akcji". |