Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wielka promocja McDonald - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: iCharge (/Forum-iCharge-371)
+---- Wątek: Wielka promocja McDonald (/Temat-Wielka-promocja-McDonald-80763)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Wielka promocja McDonald - makingmoney - 28-11-2013 13:48

...

RE: Wielka promocja McDonald - elo13 - 28-11-2013 13:49

(28-11-2013 13:11)A$AP napisał(a):  @bolo9797: Tak, tylko w programach na ES nie podszywają się pod znane marki i jest widoczna stopka z regulaminem

no to teraz panowie z es mozecie nazwac sie najuczciwszymi osobami pod sloncem, bo przeciez u Was widnieje regulamin, a produkty z es oczywiscie dzialaja, mniej hipokryzji ludzie Smile

RE: Wielka promocja McDonald - Danysuw - 28-11-2013 13:51

makingmoney szczerze mowiac, to nie wiem. Nie posiadam fp, ani strony. A spamowac nie mam ochoty Tongue
Ale wiadomo, na chwile obecna jest hucznie na ten temat. Minie pare dni i temat pojdzie w zapomnienie

RE: Wielka promocja McDonald - kazik0o - 28-11-2013 16:08

no to teraz panowie z es mozecie nazwac sie najuczciwszymi osobami pod sloncem, bo przeciez u Was widnieje regulamin, a produkty z es oczywiscie dzialaja, mniej hipokryzji ludzie Smile
[/quote]

Skąd wiesz że to nie ES zgłosił to w odpowiednie miejsca Big Grin ?

RE: Wielka promocja McDonald - CMRR - 28-11-2013 16:27

W sprawie logo to możecie poczytać sobie jak było pomiędzy KFC a polskim odpowiednikiem "KFC". Logo było podobne tylko o ile dobrze pamiętam to w polskim miał czapkę kucharską czy jak to się tam zwie. Jak widzicie historia lubi się powtarzać a icharge nie wyciągnął z niej odpowiednich wnioskówSmile

RE: Wielka promocja McDonald - patryczek1425 - 28-11-2013 16:37

nie wiem czy ktoś pisał ale strona już niedziała
Cytat:Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

RE: Wielka promocja McDonald - barteek_93 - 29-11-2013 10:09

Cytat:Drodzy partnerzy

Ze względu na bezpieczeństwo Waszych i naszych danych postanowiłem zamknąć program iCharge. Lada dzień, wyślemy do wszystkich użytkowników którzy zarabiali z nami pieniądze, informację o nowym programie, gdyż nie w naszej naturze poddanie się.
Gwarantuję dla Was stawkę 7 zł za lead - na stałe.

Mam nadzieję, że zrozumiecie naszą decyzję uwarunkowaną charakterystyką tego przewrotnego biznesu który razem tworzymy.

Doszły do mnie informacje od kilku osób odnośnie utraty haseł. Proszę serdecznie napisać maila: [email protected] - ważne jest, aby nie używać tych samych haseł w różnych serwisach konkurencyjnych. Osłabiona przez nas konkurencja, zrobi wszystko żeby Was zniechęcić do iCharge - jednak nigdy nie zaproponuje wyższej stawki.

Wszystkie wypłaty zostały zlecone z konta Business- corporate, są już u Was. Jeżeli jest osoba która miała problem z otrzymaniem płatności, proszę również o maila. Zdarza się, że bank nie akceptuje przelewów bezimiennych (niektórzy nie podają swoich danych ) i następują odmowy. Jedno jest pewne, pieniądze będą wypłacone, jak zawsze - gdyż honor jest dla mnie najważniejszą wartością.

W przypadku paypala, wszystkich użytkowników prosimy o podanie numeru konta. Nasz program różni się od innych nie tylko faktem najwyższych zarobków i najwyższych stawek, ale również tym, że nie wypłacimy pieniędzy Paypalem ze względu na niezwykle wysoki poziom inwigilacji tej platformy płatności. Z tego względu, Paypalowych użytkowników prosimy o podanie numeru konta na maila.

Dziękujemy jeszcze raz za współprace z iCharge, lada dzień się odezwiemy. Czekajcie na maile - Wiecie do czego jesteśmy razem zdolni!

Wasz partner i tajemniczy właściciel Wink
[email protected]

beka