![]() |
Dziennik Pracy - robi007 [suby, skracanie] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy - robi007 [suby, skracanie] (/Temat-Dziennik-Pracy-robi007-suby-skracanie-80192) |
RE: Dziennik Pracy - robi007 [PPI] - robi007 - 01-08-2015 13:05 Długo nie pisałem ale lubię wracać do swojego dziennika... robię nadal na PPI i porównywałem ostatnio sobie 3 serwisy (installerex, cinstaller oraz netcashrevenue). Tak wygląda zestawienie zarobków z 1 dnia na poszczególnych serwisach: ![]() ![]() ![]() Jeśli mam wybierać między cinstaller a netcashrevenue to odpowiada mi bardziej netcash, nie wiem co się stało z installerexem który swego czasu był wysławiany jako najlepszy serwis ppi - teraz jest wg mnie cienki i to bardzo, słaby kontakt z supportem itp - dam znać do końca dnia czy jeszcze coś wpadło i od razu po północy zmieniam linki do netcash. RE: Dziennik Pracy - robi007 [PPI] - Money. - 01-08-2015 13:52 (01-08-2015 13:05)robi007 napisał(a): Długo nie pisałem ale lubię wracać do swojego dziennika... robię nadal na PPI i porównywałem ostatnio sobie 3 serwisy (installerex, cinstaller oraz netcashrevenue). To prawda, ostatnio Installerex miał problemy z chromem, gdzie cały czas blokowali ich strony. Teraz już to raczej ogarnęli, ale konwersja spadła ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy - robi007 [PPI] - Bidbar96 - 03-08-2015 19:16 Nie szkoda Ci zycia i czasu na tak mierne zarobki? Toc juz z tego shorte na fanpage w ciagu miesiaca wiecej wyciagniesz a mniej roboty;/ RE: Dziennik Pracy - robi007 [suby, skracanie] - robi007 - 14-01-2016 06:51 Chciałbym powrócić z dziennikiem aby usprawnić sobie pracę. Z PPI przygoda już zakończona ![]() Do tej pory udało mi się uzbierać na LM: ![]() Natomiast na adf.ly łącznie: $50.45164 links total earnings W ostatnim miesiącu: All Available Earnings: $5.01 Prowadzę blog oraz 5 FanPage'y. O swoich sukcesach oraz porażkach będę starał się pisać na codzień. To co podałem powyżej to aktualny bilans od przerwy z PPI które nie przynosiło mi zadowalających zarobków a stawało się z dnia na dzień coraz bardziej męczące. Nie chciałbym poraz 3ci porzucić dziennika ponieważ chce dzięki temu z systematyzować swoją prace ponieważ doszło jej sporo. Zacząłem również 1 nisze testować na FireSub. Poza tym ... nic ciekawego. ![]() Dzisiaj zarobiłem z leadmore.pl Wizyty 62 Rejestracja 0 Skuteczność 0.00 % Zysk 0.00 zł Aktualnie jest: 85.1 zł |