![]() |
Poradnik Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu (/Temat-Nisza-na-allegro-Najlatwiejsze-pieniadze-w-waszym-zyciu-80145) |
RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - BabyBuns - 19-11-2013 00:42 (19-11-2013 00:31)Bandaid napisał(a): Do dwóch dni ale sądzę, że powinieneś dostać jeszcze szybciej. To może na zaś zapytam, jak się realizuje ten bon? ![]() RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Bandaid - 19-11-2013 00:55 Tworzysz najnormalniejszą kampanię reklamową na FB i jako źródło finansowania wpisujesz bon. RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - BabyBuns - 19-11-2013 01:13 (19-11-2013 00:55)Bandaid napisał(a): Tworzysz najnormalniejszą kampanię reklamową na FB i jako źródło finansowania wpisujesz bon. Albo jestem głupi albo nie wiem. Gdzie to się tworzy? ![]() Bo w "promuj stronę" raczej nie ^^ Znalazłem ![]() Bon wpisuje się po kliknięciu "Sprawdź zamówienie"? Ja jebie. I nie mogę wykorzystać bonu bo koniecznie trzeba podać kartę a podpiąć jej też nie mogę ![]() RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - RejTom - 19-11-2013 15:16 Ja dla orientacji powiem, że wczoraj wieczorem zamówiłem bon i dzisiaj jak wróciłem do domu to już był. Edit: Cytat:bonus A co to jest i jak mogę to wykorzystać? RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - draksone - 19-11-2013 16:25 Cytat:bonus Kupon 100$ na reklame w google,pod warunkiem ze najpierw kupisz kupon za minimum 25$ RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Zły_Szeląg - 19-11-2013 16:29 Aby wykorzystać ten kupon trzeba mieć kartę kredytową lub paypal połączony z kartą płatniczą. Tylko jeden kupon na jedno konto i przy pierwszej kampanii ![]() RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Yogii - 19-11-2013 18:15 i to jest wlasnie ten myk ![]() RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - karatorq - 20-11-2013 11:31 a myk taki ze jak masz Dg, on pewnie nie wystawia faktur, wiec taka osoba musi sobie to ovatowac, policz sens . RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Matii11 - 24-11-2013 19:00 I się koleś zwinął :/ RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Bandaid - 24-11-2013 19:15 Mati wpisz w wyszukiwarce na fiverr facebook coupon a zapewne znajdziesz więcej sprzedawców, ten koleś nie ma monopolu na bony facebookowe ![]() |