Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu (/Temat-Nisza-na-allegro-Najlatwiejsze-pieniadze-w-waszym-zyciu-80145)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - BabyBuns - 19-11-2013 00:42

(19-11-2013 00:31)Bandaid napisał(a):  Do dwóch dni ale sądzę, że powinieneś dostać jeszcze szybciej.

To może na zaś zapytam, jak się realizuje ten bon? Big Grin

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Bandaid - 19-11-2013 00:55

Tworzysz najnormalniejszą kampanię reklamową na FB i jako źródło finansowania wpisujesz bon.

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - BabyBuns - 19-11-2013 01:13

(19-11-2013 00:55)Bandaid napisał(a):  Tworzysz najnormalniejszą kampanię reklamową na FB i jako źródło finansowania wpisujesz bon.

Albo jestem głupi albo nie wiem. Gdzie to się tworzy? Big Grin
Bo w "promuj stronę" raczej nie ^^

Znalazłem Big Grin

Bon wpisuje się po kliknięciu "Sprawdź zamówienie"?
Ja jebie. I nie mogę wykorzystać bonu bo koniecznie trzeba podać kartę a podpiąć jej też nie mogę facepalm

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - RejTom - 19-11-2013 15:16

Ja dla orientacji powiem, że wczoraj wieczorem zamówiłem bon i dzisiaj jak wróciłem do domu to już był.

Edit:
Cytat:bonus
$100 of free Google® Adword™ Credits when you spend $25.

A co to jest i jak mogę to wykorzystać?

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - draksone - 19-11-2013 16:25

Cytat:bonus
$100 of free Google® Adword™ Credits when you spend $25.

A co to jest i jak mogę to wykorzystać?

Kupon 100$ na reklame w google,pod warunkiem ze najpierw kupisz kupon za minimum 25$

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Zły_Szeląg - 19-11-2013 16:29

Aby wykorzystać ten kupon trzeba mieć kartę kredytową lub paypal połączony z kartą płatniczą. Tylko jeden kupon na jedno konto i przy pierwszej kampanii Big Grin

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Yogii - 19-11-2013 18:15

i to jest wlasnie ten mykWink

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - karatorq - 20-11-2013 11:31

a myk taki ze jak masz Dg, on pewnie nie wystawia faktur, wiec taka osoba musi sobie to ovatowac, policz sens .

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Matii11 - 24-11-2013 19:00

I się koleś zwinął :/

RE: Nisza na allegro- Najłatwiejsze pieniądze w waszym życiu - Bandaid - 24-11-2013 19:15

Mati wpisz w wyszukiwarce na fiverr facebook coupon a zapewne znajdziesz więcej sprzedawców, ten koleś nie ma monopolu na bony facebookowe Wink