ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) (/Temat-ForsaPL-info-Dorabiaj-sobie-przez-internet-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-79520) |
RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - xOkovsky - 29-12-2017 21:06 (29-12-2017 19:40)MrocznyKILL napisał(a): Dochodzą do mnie sygnały że ForsaPL od kilku dni nie realizuje zamówionych reklam... wie ktoś o jakimś niezapowiedzianym urlopie administracji???To chyba we wszystkich stronach od nich. Ja na zlotoweczce też nie mam zrealizowanej reklamy. EDIT: Reklama została zaakceptowana wczoraj o 14 (od 23 grudnia czekałem) RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Początkujący - 31-12-2017 03:05 Administracja nie ma urlopu. Teoretycznie cały czas pracuje. Jeśli chodzi o reklamy sieciowe, to opóźnienia są z 2 względów: - Miroka ostatnio rzadko bywa online, a tylko ona może takie reklamy uruchomić - Osoby zarządzające wprowadziły zasadę, że w reklamach sieciowych może być maksymalnie 1 reklama PTP UV danego serwisu. Czyli jeśli leci reklama PTP UV serwisu 123 zakupiona przez usera xyz i user abc kupi reklamę PTP UV tego samego serwisu, to ta reklama czeka, aż reklama xyz się skończy. Co teoretycznie może trwać w nieskończoność ze względu na to, że w Forsie jest funkcja przedłużania reklam. RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Cafus - 31-12-2017 11:53 Poszła rejestracja z refa RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 01-01-2018 14:15 (31-12-2017 11:53)Cafus napisał(a): Poszła rejestracja z refa Dziękuję za zapis z reflinku RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 25-01-2018 19:57 W serwisie ostatnio coś wieje strasznie stagnacją... Czyżby nadchodziły jakieś zmiany czy to raczej zła wróżba RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Początkujący - 20-02-2018 22:52 (25-01-2018 19:57)MrocznyKILL napisał(a): W serwisie ostatnio coś wieje strasznie stagnacją... Czyżby nadchodziły jakieś zmiany czy to raczej zła wróżbaNie jest to pewne, ale mój zmysł wyczuwa 1 zmianę - plajtę. RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 21-10-2018 11:54 @Początkujący co do Forsy zmysły Cię myliły Nadal stagnacja lecz płaca za to Twój serwis nie płaci od ponad pół roku Na FB widać że zmieniłeś branżę a swoich klikaczy najzwyczajniej w świecie masz gdzieś. Nie wciskaj kitów na jakikolwiek temat bo mocno działasz w innej branży a v24 olałeś. RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 20-01-2019 20:28 @up serwis nadal w stagnacji ale mimo wszytko wypłaca zarobione grosiki RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 19-02-2019 22:44 @up serwis nadal wypłacamy RE: ForsaPL.info- Dorabiaj sobie przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 13-03-2019 21:23 @up serwis nadal wypłacamy |