![]() |
NBA od zajazdowicza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NBA od zajazdowicza (/Temat-NBA-od-zajazdowicza-79010) |
RE: NBA od zajazdowicza - pawel741 - 08-11-2013 07:02 Lokata trafiona idealnie ![]() ![]() RE: NBA od zajazdowicza - badii - 08-11-2013 07:07 Grauluje typu na Lakers! Jestem wielkim ich fanem i bardzo sie ciesze, ze wygrali. Taktyka hack a howard dziala, bo 5-16 ft mowi samo za siebie haha Ja jedynie handicap, ale jak wroce ze szkoly z mila checia obejrze co oni tam siekali z trojek ![]() RE: NBA od zajazdowicza - Zimusek - 08-11-2013 07:47 Zaufalem i wygrałem!! nie ma to jak miłe rozpoczęcie weekendu. postawiłem 650zł ![]() RE: NBA od zajazdowicza - Krissu - 08-11-2013 08:38 Łooo, gratki Zimusek. Ja skromnie, 5zł ale jest 55. Dziękuję! ![]() RE: NBA od zajazdowicza - sajmoon - 08-11-2013 08:58 Ja zagrałem za dwie stówki przy kursie 10.00. Szacun dla zajazdowicza. Wielkie dzięki za typ. RE: NBA od zajazdowicza - Roxi5017 - 08-11-2013 13:42 Po raz kolejny dzieki za typ z takim ladnym kursem ![]() RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 08-11-2013 16:42 Troche szczescia i weszlo, ciesze sie z wami, pozdrawiam, postaram się teraz rozsądniej wybierac zdarzenia z oferty bo ostatnio bylo roznie, mam nadzieje ze ten typ na Lakers po ladnym kursie czesciowo zrekompensowal ostatnie moje niepowodzenia i poprawil humor. pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=TEefjujVUv0 Temu Panu podziękujcie ![]() RE: NBA od zajazdowicza - mareczek - 08-11-2013 16:46 No niestety dla mnie a stety dla was LA wczoraj dzien konia mialo i jak skonczyl sie mecz to po prostu nie moglem uwierzyc w to co sie stalo. Z gry grali cieniutko, ale to naprawde cieniutko tak jak mozna bylo przewidywac, ale uratowala ich skutecznosc za 3 bo trafili az 46% z oddanych rzutow co sie zdarza naprawde rzadko sczegolnie biorac pod uwage to, ze rzucali az 35 razy. Do tego ta trojka w przedostatniej sekundzie no i zeby tego bylo malo to Howard przy 58% skutecznosci w karierze z linii rzutow osobistych, a trafia w koncowce 1/6 rzutow. Poza tym wszystkim oczywiscie Houston prowadzilo 2 minuty przed koncem 97-91 no ale coz, moze tak na to patrze, bo naprawde nie lubie Lakersow i nie ukrywam ze sie wkurzylem jak wygrali z Clippersami jak i ostatniej nocy. Tak czy inaczej gratuluje trafienia typu. Bez szczescie trudno czasem cos ugrac. ![]() RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 08-11-2013 16:52 @up podpisuje sie pod tym co napisales, mecz pelen zawirowan i niespodziewanych zwrotow akcji w koncowce. Dzisiaj tez jest dzien.. mozemy cos wspolnymi silami pomyslec i ograc troche buka. Pozdrawiam pozniej się odezwe w swoim temacie ze swoimi przewidywaniami na dziejsza noc. RE: NBA od zajazdowicza - Krissu - 08-11-2013 17:09 Czekam! ![]() |