Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
5$ dziennie na autopilocie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
5$ dziennie na autopilocie (/Temat-5-dziennie-na-autopilocie-77123)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: 5$ dziennie na autopilocie - v3XeR - 29-09-2013 09:12

Muszę przetestować, żeby wyciągnąć 5$ to na VPN pewnie trzeba jechać Tongue

RE: 5$ dziennie na autopilocie - mkkmarcin - 29-09-2013 20:58

Tez tak macie ze usluga nie aktywna i powroci w ciagu 24 godzin ?

Service Termporary Unavaiable, will be restore it during a next 24 hours

RE: 5$ dziennie na autopilocie - badii - 29-09-2013 21:01

Tez tak mam Wink

RE: 5$ dziennie na autopilocie - 53599 - 30-09-2013 17:14

Serwis znów działa. Aktualnie testuję. Podane skrypty przynajmniej u mnie nie pracowały jak należy, ale dopieściłem parę szczegółów i leci jak Małysz po bułkach z bananami, na pełnym automacie. Big Grin Dotychczasowy wynik: 0,25 $ w pół godziny. Zauważyłem też, że filmy powtarzają się co jakiś czas, wydaje mi się że jest to związane z ograniczoną ilością zleceń w danym momencie. Lecz za każdym razem kiedy pojawi się nowy film centy są dobijane.

RE: 5$ dziennie na autopilocie - szy1sw - 30-09-2013 17:51

mógłby ktoś wyjaśnić jak to działa? Big Grin

RE: 5$ dziennie na autopilocie - archi99 - 30-09-2013 18:17

Potwierdzam po ogarnięciu wszystkiego (nie zmieniałem skryptu ale skrypt pierwszy ten bez cyferki hula) wynik: 0,25 $ w pół godziny. Zły szeląg z Jackie Chan Stuntmaster jest dobry :-) Napisz lepszy skrypcik i dostaniesz ode mnie 10 reputów Big Grin

Mam pytanie jka edytować skrypt żeby naciskał jeszcze na ten znak środkowy na filmiku?

RE: 5$ dziennie na autopilocie - badii - 30-09-2013 18:35

nie czaje Big Grin
stworzylem sobie drugie konto, dodalem, w settings ustawilem wszystko tak jak powinno byc
klikam start order, no i mi sie pojawia i potem to ja tak musze wchodzic, klikac like czy comment dawac? wydaje mi sie, ze to powinno byc automatyczne, a nie jest...
ustawienia mam tak jak powinny byc, ale no jakos nie chce isc to wszystko automatycznie
jakis pomysl?

RE: 5$ dziennie na autopilocie - archi99 - 30-09-2013 18:40

musisz włączyć ręcznie filmik przy tym skryptcie dlatego pytam się jak go modyfikować żeby dodać samoczynne włączanie się filmiku podczas tej 20 sekundowej przerwy i jak na końcu dodać subskrypcje ale pewnie nie powiedzą albo nie dadzą tego więc cóż... przynajmniej dali początek Tongue

RE: 5$ dziennie na autopilocie - fastrets - 30-09-2013 18:41

Czemu jak dodaje konto YouTube to pisze "Account not found"
???

RE: 5$ dziennie na autopilocie - Differrus - 30-09-2013 18:42

(30-09-2013 17:51)szy1sw napisał(a):  mógłby ktoś wyjaśnić jak to działa? Big Grin

Ustawiasz konto yt tak jak podali na stronie 2-3 ? Resztę robisz jak w 1 poście i dostajesz $$ za lajkowanie, subskrybowanie i komentowanie.
Nie da się tak łatwo objaśnić, ale jak już się zarejestrujesz to samemu zaczaisz o co chodzi bez najmniejszych problemów Wink

Ps. Jeśli ktoś byłby tak miły to prosiłbym o rejestrację z mojego refa:socialsbox.com/?referral=Differrus