![]() |
easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? (/Temat-easysub-pl-Na-co-zbierasz-wydales-wydasz-76938) |
RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - jaro225 - 12-12-2013 22:28 @up Kolejny sposób by nabijać sobie posty? ![]() RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - themate0 - 12-12-2013 22:30 nie, wkoncu od czegoś ten temat jest, wcześniej główny temat o easysubie był tym zaspamiany ![]() RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - AnnaKa - 12-12-2013 22:40 ![]() 62.500 zł , wszystko na dobrej drodze jak kasa dojdzie ![]() Wgl dziwię się że 4midable sobie takiej nie kupił... tylko starą e38 której ja chce się pozbyć ![]() RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - JaTuDensze - 12-12-2013 22:48 (12-12-2013 22:40)AnnaKa napisał(a): 4.2 l nie pamiętam ile bmka ma kucy wole audi/vw no ale 300 ~ będzie mieć a z tego jest tyle zabawy że ![]() ![]() RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - AnnaKa - 12-12-2013 22:51 Ta co chce kupić jest 3.0 d silnik ![]() RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - themate0 - 12-12-2013 22:53 ![]() ![]() @down 80% sukcesu to dieta ![]() RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - kammic8 - 12-12-2013 22:54 Zbieram na zrobienie małej salki treningowej 3x8metrów w której bd. mógł po uderzać w worek i porobić małe sparingi z kumplami. Trochę sprzętu muszę kupić. To było by dobre na redukcję którą zaczynam od stycznia, na razie masaaaa. Każda aktywność cardio jest dobra na redukcji, szczególnie w zimę to by było dobrym rozwiązaniem. Poza tym zbieram na jakiś samochód, jeszcze nie wiem jaki. No i oczywiście wydatki dnia codziennego, wypady ze znajomymi, jedzenie, odżywki. RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - JaTuDensze - 12-12-2013 22:58 3 litry też spoko ![]() ![]() RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - AnnaKa - 12-12-2013 23:10 Dla mnie BMW to klasa sama w sobie , kto nie jeździł i pisze że to dla buraków auto to są różne powody możliwe z nich to : -zazdrość -brak kasy na bmw -nigdy nie jechał bmw -ma inny uraz związany z tym samochodem Jeśli ktoś nie miał okazji wsiąść do tego auta za kółko to naprawdę nie wie co to przyjemność z jazdy , wiem że to auto kojarzy się z łebkami którzy są jakimiś gangsterami czy wieśniakami którzy straszą ludzi itd.. ale to nie ten samochód ich takimi uczynił pamiętajcie ![]() Przepraszam za offtop to się nie powtórzy ![]() Teraz ogólnie zbieram do 62.5 tyś brakuje mi dokładnie 1954 zł heh a facet mi nie chce zejść z ceny , skubany. A co dopiero ubezpieczenie , OC/AC + za wiek ... pojemność powyżej 2.5l... RE: easysub.pl - Na co zbierasz/wydałeś/wydasz ? - JaTuDensze - 12-12-2013 23:18 Nie kupuj nic ponad to co masz bo to bez sensu przy tej cenie to wydasz 62,5k na auto + 5k na wszystkie ubezpieczenia + pierdoły które trzeba wymienić ![]() |