Co można reklamować razem z easysub ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Co można reklamować razem z easysub ? (/Temat-Co-mozna-reklamowac-razem-z-easysub-76777) |
RE: Co można reklamować razem z easysub ? - Roxi5017 - 29-09-2013 17:46 Bramka sms pod siec Play, ciezko znalezc darmowa bramke RE: Co można reklamować razem z easysub ? - bolo9797 - 29-09-2013 17:58 Na o ja wpadlem heh http://bramka-sms-za-darmo.pl/ RE: Co można reklamować razem z easysub ? - Coristo - 29-09-2013 18:35 Twoje zdjęcie - coś ala "hosting" zdjec. Przydatne gdy dajemy fotki na czatach itp "Daj swoje zdjęcie" "Łap - (easysub)" RE: Co można reklamować razem z easysub ? - kompik - 01-10-2013 10:13 (22-09-2013 13:41)EASYSUB napisał(a): Zakładam ten temat ponieważ myślę że to pomoże wam w osiąganiu większych zysków. Jakie programy można reklamować razem z easysub ? 100 zł na Easysub czy 100 zł na konto bankowe ? RE: Co można reklamować razem z easysub ? - edikiu - 10-10-2013 18:58 hej ho to kiedy te wyniki? mam nadzieje że nie bd się na wszystkie 3 miejsca sugerować tylko reputami pod pod postami ale również własnym zdanie nie żebym prosił o zmiane regulaminu konkursu ale sam przeczytałem w tym temacie kilka ciekawych nisz którymi z chęcią bym zarabiał RE: Co można reklamować razem z easysub ? - kompik - 10-10-2013 21:30 (10-10-2013 18:58)edikiu napisał(a): hej ho to kiedy te wyniki? mam nadzieje że nie bd się na wszystkie 3 miejsca sugerować tylko reputami pod pod postami ale również własnym zdanie nie żebym prosił o zmiane regulaminu konkursu ale sam przeczytałem w tym temacie kilka ciekawych nisz którymi z chęcią bym zarabiał Nie żebym się rzucał, między innymi dlatego, że udało mi się załapać do tej trójki i fakt, kasa by mi się przydała, ale nie sądzisz, że skoro konkurs z założenia, miały rozstrzygnąć reputy, to tak powinno zostać ? Wyobraź sobie, że jesteś w tej trójce, od 10 dni cieszysz się z wygranej a tu nagle ktoś pisze post, że nie prosi o zmianę regulaminu, ale jednak chce żeby wyniki wyglądały inaczej. Zakładam, że byś był zdenerwowany, ewentualnie zawiedziony. Mało tego - easysub mogą dodać też ciekawe pozycje od innych userów, nie widzę przeszkód RE: Co można reklamować razem z easysub ? - edikiu - 10-10-2013 21:35 @up w sumie masz rację, mam nadzieję że easysub faktycznie rozważy również propozycję innych i doda je do serwisu, a przy następnym konkursie (o ile taki będzie ) będą się sugerowali własnym zdaniem! RE: Co można reklamować razem z easysub ? - diabloo07 - 10-10-2013 22:55 Moją propozycję już 2 razy dodali, proponowałem programy z okazji KSW oraz innych wydarzeń. Cieszę się, że o tym pomyśleli, gdyż sporo ludzi zarobiło duże kwoty na KSW z tego, co wiem RE: Co można reklamować razem z easysub ? - EASYSUB - 11-10-2013 11:37 Uwaga dziś wynik konkursu : Tak więc w tym temacie największą ilość repów otrzymał Dominik1010 i to on zgarnie dziś 100 PLN ! Gratki Dominik zgłoś się po nagrodę na [email protected] Ps. Co wy na to aby kolejne konkursy robić ? RE: Co można reklamować razem z easysub ? - diabloo07 - 11-10-2013 11:38 Dla najlepszych trzech przykładów 100 PLN ! Chyba coś pomyliliście |