![]() |
PS3 - Opłaca się teraz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: PS3 - Opłaca się teraz? (/Temat-PS3-Oplaca-sie-teraz-76665) |
RE: PS3 - Opłaca się teraz? - FaDX - 23-11-2013 16:56 Dokładnie. Nowe PS3 SuperSlim kupiłem za 700zł (konsola,kable,hdmi,pad) w ten czwartek ![]() Dopiero po nowym roku (koło marca) będę kupywał PS4. RE: PS3 - Opłaca się teraz? - RiO32xz - 23-11-2013 21:22 Różnica i tak nie bedzie zbyt duża Sony wyprowadza PS4 żeby pokazać konkurencji że coś robią, ogólnie chwile poczekać wystarczy i PS3 bedzie w takiej cenie że wiekszosc ludzi bedzie mogla sobie pozwolic na kupno ![]() RE: PS3 - Opłaca się teraz? - Kerak - 24-11-2013 15:54 Ja w poniedziałek jak dostanę kasę ze sprzedaży Xbox'a to opłacam trójeczkę (Zarezerwowana, soft 3.55 gotowy do CFW) i w środę już będę męczył The Last Of Us, Uncharted, God Of War'a i wiele innych exclusivów ![]() Opłaca się jak nie ograłeś exclusivów tak jak ja ![]() RE: PS3 - Opłaca się teraz? - allo2 - 25-11-2013 16:23 jeżeli lubisz grać to jak najbardziej. ja swoją kupiłem 2 lata temu i grałem mniej niż 10 razy, ehh RE: PS3 - Opłaca się teraz? - elbowndg - 25-11-2013 16:36 (22-11-2013 21:24)makingmoney napisał(a): Kupowanie teraz PS3 to tak jak kupić Samsunga Galaxy SII. O czym ty piszesz :/ Już bym wolał za 600zł kupić sobie PS3 a za reszte gier. Dozbiera drugie tyle i kupi sobie PS4 z jedną grą... WOW żeby się nie nagrał za dużo ;x Ja tam mam PS3 i jaram sie cały czas tym tak samo, gdy wpadają kumple posiedzieć przy piwku to jakoś nie patrzymy czy ktoś ma jakiś kwadratowy łeb w MK czy Tekkenie albo że płyta za głośno chodzi w napędzie ;x Liczy się zabawa bo chyba po to są stworzone konsole prawda? RE: PS3 - Opłaca się teraz? - allo2 - 26-11-2013 21:22 na nowego ps-a nie bedzie duzo gier, poza tym będą cholernie drogie, wiec jezeli kupowac konsole,to tylko ps3. RE: PS3 - Opłaca się teraz? - BlackElegant - 15-12-2013 13:51 Moim zdaniem się opłaca jest wiele super tytułów,a ps4 nie ma co teraz kupywać bo stanieje za jakiś czas ![]() RE: PS3 - Opłaca się teraz? - magyx - 30-07-2014 19:16 Powiedzcie coś o padzie do PS3 ![]() Co do kupna teraz PS4 to jest to jak najbardziej słuszny wybór bo konsola nie jest strasznie droga a na jesień będzie tyle gier, że nikt o PS3 nie będzie pamiętał. Co do exów na PS3 to wychodzą też na PS4 np. Last of Us czy planowane Uncharted 1-3. No i GTA 5, które będzie graficznie mocno odświeżone i pozamiata znów na next-genach. Na jesień ofensywa nowych tytułów i spokojnie będzie w co grać. Na PS3 nic już mocnego nie wyjdzie więc wybór jest prosty jak kogoś stać to lepiej inwestować w nowy sprzęt bo PS3 kończy już powoli swój żywot. RE: PS3 - Opłaca się teraz? - Knight97 - 30-07-2014 22:08 (30-07-2014 19:16)magyx napisał(a): Powiedzcie coś o padzie do PS3 Pad na PS3 jest dla mnie bardzo wygodny. Grałem na PS1, miałem do PC wiele Playstation-podobnych padów i jestem przyzwyczajony - więc dla mnie pad od X360 jest niewygodny, w dodatku wymaga kupna co chwilę baterii [mój pad od X wytrzymywał 2-3h grania w World Of Tanks]... Zależy od przyzwyczajeń - ktoś kto grał na PS1/2 / miał wiele ps-podobnych padów będzie wolał tego pada. PS4 - racja w tej chwili nie jest strasznie droga, ale powiedzmy sobie szczerze - za rok kupisz go jeszcze taniej, za dwa znowu taniej itp. Ja będę czekał na koniec generacji lub wcale nie kupię żadnej konsoli tej generacji [poza WiiU na które mam ogromną chęć ![]() Szczerze mówiąc - piszesz, że nic nowego na PS3 nie wyjdzie. Ale PS3 ma ogromną bibliotekę do nadrobienia. Nie każda gra z PS3 będzie portowana do PS4, a powiedzmy sobie szczerze - porty PS3-PS4 tylko utrudniają twórcom tworzenie nowych gier [nie zajmą się dwoma grami na raz przecież] RE: PS3 - Opłaca się teraz? - magyx - 31-07-2014 08:19 Każdy ma inny pogląd na temat pada ale w większości głosy są takie, że pad do Xboxa360 jest lepszy od DS3. Co do tych baterii można sobie zakupić ładowarkę i 4 akumulatorki i odpada więc opcja kupowania non stop baterii. Za rok kupisz jeszcze taniej PS4 itd. ale to jest takie podejście jak z całą elektroniką, za rok będzie zawsze taniej. Tym sposobem można czekać w nieskończoność. Co do WiiU, konsola dobra jako uzupełnienie do innej podstawowej. Czy warto teraz kupić PS3 moim zdaniem już nie. Nie przekonuje mnie masa gier na PS3 bo PS2 ma jeszcze większą bibliotekę i co z tego ? Moim zdaniem lepiej stawiać na jakość a nie na ilość. |