![]() |
(Mentor) Zarabiaj z MixKosa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-MixKosa-76314) |
RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - MixKosa - 24-11-2013 13:56 (23-11-2013 23:45)Gremquen napisał(a): Tak mi się wydaje, że byśmy się nie dogadali. Na ból czterech liter nie ma lekarstwa, to czy ja chcę pomagać od podstaw komuś to moja sprawa nie twoja.... RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - MixKosa - 22-12-2013 12:05 Chciałbym poinformować że zakańczam współpracę i pomoc na AC, powód zakończenia jest prosty osoby z forum nie potrzebują pomocy, muszą się same zmobilizować do działania, tą wiedzę co przekazałem osobą co kontaktowały się zemną myślę że są zadowolone, kilku ref udało się zarobić pierwsze $ co nie miały pojęcia o PPA oraz zarabianiu, chciałbym podziękować za hejtowanie mnie, i przy okazji chciałbym się pochwalić że zarabiałem już 1K$ codziennie coś wpada i mam na swoje zachcianki. ![]() ![]() (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - surfer0700 - 01-02-2014 23:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |