Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! (/Temat-Poszukiwanie-inwestora-pewny-zarobek-w-milionach-75753)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:08

nie napisales dlaczego mialoby im sie to oplacac skoro kupujacy placi 50% dodatkowo sprzedajacy musi zaplacic od tego prowizje dla nas i dodatkowo podatek, oraz musi wypracowac jakis zysk dla siebie, rentownosc wydaje sie tutaj nieosiagalna

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:09

Jeżeli odpowiedziałbym wam na to pytanie, to bym zdradził caly sekret owego systemu, więc nie wiem po co pytacie, skoro w pierwszym poście na samym dole już coś pisałem.

Jaką prowizje? Nie musiałby płacić żadnej prowizji, ponieważ mielibyśmy większą stawkę od kupującego który wysyła do nas 100% kwoty za przedmiot 50% tańszy.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - sacrifice - 03-09-2013 00:13

nikt nie zainwestuje w ciemno więc jak to sobie wyobrażasz ._.

poza tym wynika z tego, że sam chcesz w coś inwestować z pieniędzy inwestora żeby wypracować $ na zapłatę tych 50% dla osoby/firmy która będzie coś sprzedawać

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Zły_Szeląg - 03-09-2013 00:13

Przekopałem się przez cały temat. Krytyk raczej ciężko na tym forum będzie Ci znaleźć kogoś z większą gotówką niż Kiljan więc może zaryzykuj i opisz mu szczegóły na PW? Bo skoro już założyłeś temat i nawet znalazła się osoba dysponująca odpowiednimi finansami to szkoda byłoby zmarnować okazję Big Grin

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - kleomenes - 03-09-2013 00:15

To nie ma racji bytu ale róbta co chceta Tongue

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:15

sacrifice, mylisz się.

zły, no tak wiem, pytałem o to jaki kapitał mógłby na to przeznaczyć, zostałem bez odpowiedzi.

kleo, jak zwykle swoje 3 grosze wpisał.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:16

Hmmm czyli chcesz znaleźć inwestora, który nie będzie wiedział w co inwestuje... hmm bardziej mi się opłaca wrzucić kasę do wisły i pojechać nad morze żeby ją łowić...

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - diabloo07 - 03-09-2013 00:16

BO JESTEŚ MENTALNIE DZIECIAKIEM, KTÓRY NIE MA ŻADNEGO POJĘCIA O BIZNESIE.
Może dużymi literami zrozumiesz.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:17

odpowiedź dostałeś kapitał może być taki jaki jest wymagany, jeśli nie wiesz jaki jest kapitał wymagany to żadnego biznesplanu nie masz, pojęcia także, więc co masz poza pomysłem, którego nikt nie zna ani nikt nie ocenił?

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:17

Kiljan, nie. Mówiłem przecież że jak znajde odpowiednią osobę to chętnie mógłbym napisać biznes plan i go przedstawić.

Tyle ile wymagany? No właśnie nie wiem, bo reklamy coś drożeją, a kampanie zrobić to już całkiem. Dlatego się pytam ile mógłbyś przeznaczyć, by dogłębnie przeanalizować na co i jak je roznieść na portal.