Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu (/Temat-Firegifts-Oszustwo-Bany-opoznienia-padajace-serwery-0-kontaktu-75484)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Szaman1644 - 29-08-2013 20:07

(29-08-2013 20:02)Golab napisał(a):  Moje ip Cię nie przekonuje? Chcesz screena? Admin powinień mieć logi jak się codziennie pare razy logowałem przy takim a nie innym ip.\
Oszukaliście mnie i to ostro.

Pisałeś, że ktoś założył multikonta. Przecież to nie trzyma się kupy. Dla czego miał tobie zakładać??? Przecież mógł w ten sposób sobie nabić pkt???

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 20:07

(29-08-2013 20:02)Golab napisał(a):  Moje ip Cię nie przekonuje? Chcesz screena? Admin powinień mieć logi jak się codziennie pare razy logowałem przy takim a nie innym ip.\
Oszukaliście mnie i to ostro.

Jak Cię oszukali? To że zablokowali konto, na którym ktoś (skoro nie ty) stworzył 300 multi kont???
Masz stałe IP?
Z resztą... Nawet jeżeli to nie Ty tworzyłeś te konta to nie zmienia to faktu że i tak nagroda za tyle punktów nie powinna zostać Ci przyznana.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Krissu - 29-08-2013 20:12

Jest jeszcze jeden sposób, aby pogodzić jedną i drugą stronę. Rozumiem, że tutaj punkty zdobywa się za poleconych, ale nie tylko, prawda? Tak więc, zdobycz, którą zawdzięcza swoim podopiecznym niech zostanie mu z konta zabrana. Smile

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 20:14

(29-08-2013 20:12)Krissu napisał(a):  Jest jeszcze jeden sposób, aby pogodzić jedną i drugą stronę. Rozumiem, że tutaj punkty zdobywa się za poleconych, ale nie tylko, prawda? Tak więc, zdobycz, którą zawdzięcza swoim podopiecznym niech zostanie mu z konta zabrana. Smile

Wydaje mi się że prócz tych 300 kont multi nie ma nic, więc to go nie usatysfakcjonuje. JerkJerk

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Szaman1644 - 29-08-2013 20:15

Chyba coś ma, bo 300x 250 PKT to daje 75000 tylko, a on jak pisał ma 1290000.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Krissu - 29-08-2013 20:17

(29-08-2013 20:14)surfer0700 napisał(a):  
(29-08-2013 20:12)Krissu napisał(a):  Jest jeszcze jeden sposób, aby pogodzić jedną i drugą stronę. Rozumiem, że tutaj punkty zdobywa się za poleconych, ale nie tylko, prawda? Tak więc, zdobycz, którą zawdzięcza swoim podopiecznym niech zostanie mu z konta zabrana. Smile

Wydaje mi się że prócz tych 300 kont multi nie ma nic, więc to go nie usatysfakcjonuje. JerkJerk

Nie wiem jak to tutaj jest. Prawdę mówiąc, chcąc nie chcąc na UN - UrwijNagrody - z samego reflinku miałem ponad 3000 poleconych, a dzięki mnie do serwisu trafiło - myślę, że około 5000-6000 zarejestrowanych osób. Może i tutaj bym się pokusił o małe co nieco? Smile

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 20:19

To już kwestia dogadania się pomiędzy Nim, a FireGifts.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Krissu - 29-08-2013 20:23

(29-08-2013 20:19)surfer0700 napisał(a):  To już kwestia dogadania się pomiędzy Nim, a FireGifts.

Zasugerowałem wyjście z tej sytuacji, aby On aż tak bardzo nie był pokrzywdzony (chociaż, co tu dużo mówić - za błędy się płaci), a także, by Administracja nie miała go na sumieniu.

FireGifts, jak postąpicie z tym orzeszkiem Wasza Wola. Smile

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - DeoRIP - 29-08-2013 20:30

(29-08-2013 19:16)surfer0700 napisał(a):  
(29-08-2013 19:14)Golab napisał(a):  Surfer. Oni twierdza,że były robione. To ja im pisze,że to nie moje ip-ja nic nie robiłem. Moge wziąść czyjś reflink i nastukać mu kont i on dostanie bana? Chce logi. Chcę zobaczyć skąd ip pochodziło. Skąd te osoby robiły konta.

Najwidoczniej tak to działa. Jeżeli narobisz kont komuś z jednego IP, to on dostanie bana.
W sumie powinny zostać cofnięte punkty za konta robione multi, no ale skoro tak to działa...
wiadomo jak niszczyć konkurencję Jerk

Już dawno to wymyśliłem i tak to działa Smile Sam pisałem że regulamin jest źle napisany i przez to można powiedzieć że sami się wkopują Smile

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 20:43

Mam tutaj dużo poparcia.
Miałem około 309 poleceń. 46k władowałem na auckje i dzisiaj miałem 123k czy coś koło tego.
Miałem konto fire premium. Ok. Tak jak pisał DeoRIP. Źle napisany regulamin. Za błędy się płaci. Ja zrobiłem błąd bo rozdawałem źle polecenia(jeżeli można tak napisać). A oni za regulamin. Powinno być tak,że jeżeli im już bardzo to sie nie podoba. Mimo iż to nie moje konta. To zabierzcie te wszystkie polecenia z "multikont". Na pewno nie wszystko było z multi. Rejestrowało się pare moich kumpli z ulicy więc na pewno bedzie wszystko ok. Z 40k na pewno było jak by to napisać "uczciwe".