Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com (/Temat-Typy-Hokejowe-by-wygr-blogspot-com-74905) |
RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Rhaegar - 22-09-2013 21:20 a ja znowu zapomniałem pograć. Na hokeju się nie znam, temat omijam szerokim łukiem, może tu jest wina? :/ no ale graty za typ! RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 22-09-2013 22:05 a dzięki ... hokej fajna dyscyplina do obserwacji jak i typowania.Teraz na nockę fajny becik z 5 zł na stówka noc Dowód zakładu - LG9504832410F - Flash Czas zakładu: 22/09/2013 22:46:43 Drukuj! Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Bahia Botafogo v Bahia (Wynik końcowy) 22/09/2013 Brak 21.00 Wygrana Stawka: 5,00 Zwrot: 105,00 RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 23-09-2013 10:13 Na dziś przygotowałem 3 typy: piłka nożna, hokej i piłka ręczna, lecz w moim wątku wystawie jeden(resztę zachowam dla klientów;p) Otóż stawiam dzisiaj zakład na prowadzenie Pogoni Szczecin do przerwy.W tym sezonie na własnym boisku jeszcze nie wygrali,ale wyjazdowe zwycięstwo nad Lechem ( choć osłabionym) doda wiary we własne umiejętności.Fanatycy tego klubu zapewne nie mogą się doczekać pierwszej wiktorii u siebie.Spodziewam się mocno umotywowanej drużyny ze Szczecina która zacznie od samego początku frontalnie atakować.Podbeskidzie?! hmm po obejrzeniu ostatniego meczu z Jagiellonią nie wierzyłem dlaczego wynik końcowy to tylko 0:1 a gra z Widzewem to chyba jeden z najgorszych meczy w polskiej lidze ostatnich lat. Stawiam Pogoń Szczecin do przerwy @ 2.50 Pzdr Bart RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 23-09-2013 17:47 (23-09-2013 10:13)kwenk21 napisał(a): Na dziś przygotowałem 3 typy: piłka nożna, hokej i piłka ręczna, lecz w moim wątku wystawie jeden(resztę zachowam dla klientów;p) Co za mecz Wynik 2:1 czyli? ... zaliczone Plusik się należy ? ;p RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - shino - 23-09-2013 18:26 kwenk bardzo dobre typy. Oby tak dalej ! RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Rhaegar - 23-09-2013 19:48 graty, wynik z HT do końca utrzymany. Cieszy kolejna wygrana Pogoni RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 23-09-2013 21:00 Już jutro dostępny typ Mark'a z picksmag.com. Chętnych zapraszam na priv. Edit: Dziś dostępny również typ od bettingshare.net. RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 23-09-2013 21:36 Póki kursy jeszcze świeże podam mój typ na jutro.Otóż na jutro polecam zagrać St.Gallen - Young Boys dla wolących większe kursy typ na jedyneczkę @2.30, dla ostrożniejszych Typ St. Gallen DNB @1.62 ( kursy już lecą w dół). Zespół St. Gallen w świetnej formie, pokonanie u siebie w ostatnim meczu LE Kubania Krasnodar sporo o tym świadczy.Pozycja ligowa jest wywołana falstartem na początku ligi gdzie przegrali 2 początkowe spotkania.Już prawie 2 miesiące są niepokonani.Po spotkaniu w LE mieli aż 4 dni na regenerację sił.Co do Young Boys sytuacja kompletnie odwrotna po 5 meczach wygranych, przyszły 3 porażki z rzędu( w szczególności ostatnia porażka u siebie 0:1 z Luzern oznacza że morale zespołu muszą być nadszarpnięte). Faworytem w tym meczu jest St.Gallen i taki też jest mój typ na jutro. Dla ostrożniejszych St.Gallen DNB. Pzdr Bart RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 24-09-2013 11:46 Wiele osób prosiło mnie o załatwienie typów multitypy.pl a więc chętni zapraszam na priv. RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 24-09-2013 21:48 (23-09-2013 21:36)kwenk21 napisał(a): Póki kursy jeszcze świeże podam mój typ na jutro.Otóż na jutro polecam zagrać St.Gallen - Young Boys dla wolących większe kursy typ na jedyneczkę @2.30, dla ostrożniejszych Typ St. Gallen DNB @1.62 ( kursy już lecą w dół). Dziś się nie udało, ale niestety tak jest jak się nie wykorzystuje okazji, jedyny gol jaki padł niestety był ze spalonego.Na jutro już przyszykowałem typ hokejowy. PS: Typy od picksmag.com bettingshare.net oraz multitypy.pl zaliczone na plus.Kto skorzystał na pewno nie narzekał Co do multitypów mam wykupiony pakiet na 5 wygranych także chętnych zapraszam na priv. |