Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com (/Temat-Typy-Hokejowe-by-wygr-blogspot-com-74905)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Rhaegar - 22-09-2013 21:20

a ja znowu zapomniałem pograć. Na hokeju się nie znam, temat omijam szerokim łukiem, może tu jest wina? :/ no ale graty za typ!

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 22-09-2013 22:05

a dzięki ... hokej fajna dyscyplina do obserwacji jak i typowania.Teraz na nockę fajny becik z 5 zł na stówka noc Smile

Dowód zakładu - LG9504832410F - Flash Czas zakładu: 22/09/2013 22:46:43 Drukuj!
Selekcje
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik
1 Bahia Botafogo v Bahia
(Wynik końcowy) 22/09/2013 Brak 21.00 Wygrana
Stawka: 5,00 Zwrot: 105,00

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 23-09-2013 10:13

Na dziś przygotowałem 3 typy: piłka nożna, hokej i piłka ręczna, lecz w moim wątku wystawie jeden(resztę zachowam dla klientów;p)

Otóż stawiam dzisiaj zakład na prowadzenie Pogoni Szczecin do przerwy.W tym sezonie na własnym boisku jeszcze nie wygrali,ale wyjazdowe zwycięstwo nad Lechem ( choć osłabionym) doda wiary we własne umiejętności.Fanatycy tego klubu zapewne nie mogą się doczekać pierwszej wiktorii u siebie.Spodziewam się mocno umotywowanej drużyny ze Szczecina która zacznie od samego początku frontalnie atakować.Podbeskidzie?! hmm po obejrzeniu ostatniego meczu z Jagiellonią nie wierzyłem dlaczego wynik końcowy to tylko 0:1 a gra z Widzewem to chyba jeden z najgorszych meczy w polskiej lidze ostatnich lat.

Stawiam Pogoń Szczecin do przerwy @ 2.50

Pzdr

Bart

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 23-09-2013 17:47

(23-09-2013 10:13)kwenk21 napisał(a):  Na dziś przygotowałem 3 typy: piłka nożna, hokej i piłka ręczna, lecz w moim wątku wystawie jeden(resztę zachowam dla klientów;p)

Otóż stawiam dzisiaj zakład na prowadzenie Pogoni Szczecin do przerwy.W tym sezonie na własnym boisku jeszcze nie wygrali,ale wyjazdowe zwycięstwo nad Lechem ( choć osłabionym) doda wiary we własne umiejętności.Fanatycy tego klubu zapewne nie mogą się doczekać pierwszej wiktorii u siebie.Spodziewam się mocno umotywowanej drużyny ze Szczecina która zacznie od samego początku frontalnie atakować.Podbeskidzie?! hmm po obejrzeniu ostatniego meczu z Jagiellonią nie wierzyłem dlaczego wynik końcowy to tylko 0:1 a gra z Widzewem to chyba jeden z najgorszych meczy w polskiej lidze ostatnich lat.

Stawiam Pogoń Szczecin do przerwy @ 2.50

Pzdr

Bart

Co za mecz Smile Wynik 2:1 czyli? ... zaliczone Smile

Plusik się należy ? ;p

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - shino - 23-09-2013 18:26

kwenk bardzo dobre typy.

Oby tak dalej !

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Rhaegar - 23-09-2013 19:48

graty, wynik z HT do końca utrzymany. Cieszy kolejna wygrana Pogoni

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 23-09-2013 21:00

Już jutro dostępny typ Mark'a z picksmag.com. Chętnych zapraszam na priv.

Edit:

Dziś dostępny również typ od bettingshare.net.

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 23-09-2013 21:36

Póki kursy jeszcze świeże podam mój typ na jutro.Otóż na jutro polecam zagrać St.Gallen - Young Boys dla wolących większe kursy typ na jedyneczkę @2.30, dla ostrożniejszych Typ St. Gallen DNB @1.62 ( kursy już lecą w dół).

Zespół St. Gallen w świetnej formie, pokonanie u siebie w ostatnim meczu LE Kubania Krasnodar sporo o tym świadczy.Pozycja ligowa jest wywołana falstartem na początku ligi gdzie przegrali 2 początkowe spotkania.Już prawie 2 miesiące są niepokonani.Po spotkaniu w LE mieli aż 4 dni na regenerację sił.Co do Young Boys sytuacja kompletnie odwrotna po 5 meczach wygranych, przyszły 3 porażki z rzędu( w szczególności ostatnia porażka u siebie 0:1 z Luzern oznacza że morale zespołu muszą być nadszarpnięte).

Faworytem w tym meczu jest St.Gallen i taki też jest mój typ na jutro.

Dla ostrożniejszych St.Gallen DNB.

Pzdr

Bart

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 24-09-2013 11:46

Wiele osób prosiło mnie o załatwienie typów multitypy.pl a więc chętni zapraszam na priv.

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 24-09-2013 21:48

(23-09-2013 21:36)kwenk21 napisał(a):  Póki kursy jeszcze świeże podam mój typ na jutro.Otóż na jutro polecam zagrać St.Gallen - Young Boys dla wolących większe kursy typ na jedyneczkę @2.30, dla ostrożniejszych Typ St. Gallen DNB @1.62 ( kursy już lecą w dół).

Zespół St. Gallen w świetnej formie, pokonanie u siebie w ostatnim meczu LE Kubania Krasnodar sporo o tym świadczy.Pozycja ligowa jest wywołana falstartem na początku ligi gdzie przegrali 2 początkowe spotkania.Już prawie 2 miesiące są niepokonani.Po spotkaniu w LE mieli aż 4 dni na regenerację sił.Co do Young Boys sytuacja kompletnie odwrotna po 5 meczach wygranych, przyszły 3 porażki z rzędu( w szczególności ostatnia porażka u siebie 0:1 z Luzern oznacza że morale zespołu muszą być nadszarpnięte).

Faworytem w tym meczu jest St.Gallen i taki też jest mój typ na jutro.

Dla ostrożniejszych St.Gallen DNB.

Pzdr

Bart

Dziś się nie udało, ale niestety tak jest jak się nie wykorzystuje okazji, jedyny gol jaki padł niestety był ze spalonego.Na jutro już przyszykowałem typ hokejowy.

PS:

Typy od picksmag.com bettingshare.net oraz multitypy.pl zaliczone na plus.Kto skorzystał na pewno nie narzekałSmile

Co do multitypów mam wykupiony pakiet na 5 wygranych także chętnych zapraszam na priv.