![]() |
Boks od Złego_Szeląga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Boks od Złego_Szeląga (/Temat-Boks-od-Zlego-Szelaga-74325) |
RE: Boks od Złego_Szeląga - whysoserious - 04-10-2013 19:55 Klitschko by KO, TKO or DQ na betfair da się złapać 1.8 Okazja jak miesięczny abonament na bicze wodne w izbie wytrzeźwień w Łodzi RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 05-10-2013 16:08 Zgadzam się z przedmówcami Władymir powinien łatwo poradzić sobie z Povietkinem. Wszystkie atuty po stronie Kliczki. Dodatkowo "gorący teren" więc będzie dążył do nokautu aby nie zostać oszukanym na punkty. Sasza nie ma tytanowej szczęki - był zamroczony po ciosach Hucka, ani dobrej kondycji - będzie dodatkowo osłabiony wyczerpaniem w końcowych rundach. Bezpiecznie Kliczko przez nokaut @1.65 ryzykownie Kliczko w rundach 7-12 @2.85 (unibet) Na tej samej gali będzie walka Polaka. Masternak vs Drozd. Master ma dobrą pracę nóg, przygotowanie fizyczne (oprócz wpadki z ostatniej walki) i silne uderzenie. Wadą jest sztywny korpus (jakby połknął kij ![]() Drozd jest słabszy fizycznie od Mastera, ale wydaje się zadawać ciosy z większą swobodą. Nie miał wymagających przeciwników, a z najlepszym (Arslanem) przegrał. Z racji, że jego wali często kończą się po kilku rundach może mieć podejrzaną kondycję. Wygrana Masternaka @1.65 Gala transmitowana o ile dobrze pamiętam na żywo w Polsat Sport RE: Boks od Złego_Szeląga - GrzesiX - 06-10-2013 02:29 Dzisiaj, jakiś instynkt spowodował, że nie postawiłem 100% gotówki przeznaczonej na to wydarzenie na typ Kliczko KO/TKO/DQ - 1.90 Marathonbet, tylko rozłożyłem to częściowo na Kliczko WIN i Kliczko win by KO/TKO/DQ - mała strata. Walki niestety nie mogłem oglądać, ale z tego co wiem to bardziej to przypominało zapasy (klincze, faule, opieranie się na Rosjaninie) aniżeli szermierkę na pięści. Obejrzę powtórkę i zobaczę ale jestem zdziwiony! Masternak vs Drozd - obejrzałem powtórke na YouTube i jestem rozczarowany, nie tak to wszystko miało wyglądać... Nie tak miała potoczyć się gala w Moskwie. Co teraz? ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 06-10-2013 08:12 Padaka konkretna. Gala w Moskwie zabrała mi 300 zł. Żeby chociaż walka była dobra, ale było wręcz przeciwnie. Władymir strasznie faulował, aż nieprzyjemnie było oglądać. Master zawiódł na całej linii, a powiem szczerze, że widziałem w nim mistrza za parę lat. Jak ktoś czekał na nocną walę Cotto to emocji było aż nadto ![]() ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 13-10-2013 08:31 No i miałem racje z walką JMM vs Bradley. Kolejne łatwe pieniądze ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - K.O.M.B.E.K - 13-10-2013 10:23 No nieźle nieźle szeląg ;)Jeśli Marquez miałby wygrać tą walkę to raczej tylko przez nokaut,bo sędziowie przychylni Bradleyowi ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 02-11-2013 14:39 Dziś kilka fajnych walk ![]() Janik vs Afolabi. Brytyjczyk należy do ścisłego światowego topu. Wsławił się zwłaszcza wyrównanymi potyczkami z Huckiem - liderem kategorii junior ciężkiej. Kurs na polaka to @4.85 moim zdaniem można zaryzykować. Na papierze Janik ma raczej małe szanse, ale: -słyszałem pogłoski o problemach zdrowotnych Afolabiego - być może to tylko plotki by podgrzać atmosferę, a może jest w tym ziarno prawdy. -na konferencji Janik wydawał się dużo większy i potężniej zbudowany niż przeciwnik (różnica na ważeniu to 2 kg) co w połączeniu z dobrą kondycją może pozwolić zajechać fizycznie Anglika Ja ryzykuję za 20-30 zł na Polaka ![]() Dorzucę do tego Abdusałamow - Perez. Typuję wygraną Rosjanina @1.75. Kubańczyk mimo lepszej techniki prawdopodobnie przegra ze względu na swój waciany cios i przewagę warunków fizycznych rywala. Oprócz tego warto obejrzeć walkę Gołowin vs Stevens. Dwóch królów nokautu - będzie się działo ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - GrzesiX - 02-11-2013 22:56 Abdusalamov win + Golovkin-Stevens under 6,5 rounds AKO: 2.60 Tak mi sie wydaje ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - Trynda - 02-11-2013 23:26 skorzystam z Abdusalamov win, jakoś nie lubie stawiać overów/underów,sceptycznie do tego podchodze ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 08-12-2013 00:08 Dawno nic nie wrzucałem ![]() Malignaggi na punkty @2.65 Paul jest szybki i nienaganny technicznie, jeśli zawalczy mądrze ma szanse ograć Zaba. Nokaut jedynie ze Strony Judaha, bo u Magika wata Trout na pkt. @2.25 Lara to jeden z moich ulubionych pięściarzy, ale moim zdaniem jak wielu Kubańczyków rozmienił na drobne swój wielki talent i ostatnio cofa się w bokserskim rozwoju. Będzie AKO za 100 zł, żeby przyjemniej oglądało się galę ![]() |