![]() |
Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie (/Temat-Jak-zarabiac-10-20-dziennie-na-PPA-w-1-2godz-dziennie-72020) |
RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - bitu92 - 02-07-2013 12:32 Zgodzę się z majinpov Doszedłem z autorem do porozumienia , że jeżeli nie zarobie 10 $ w jeden dzień przykładając się to nie wiem ![]() RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 02-07-2013 12:37 (02-07-2013 12:32)bitu92 napisał(a): Zgodzę się z majinpov No na razie nie wiem na czym chcesz zarabiać skoro nie zapłaciłeś za poradnik. Po za tym kwotą poradnika się bez problemu zwróci więc jakie wydawanie kasy w błoto? ludzie.. RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - michalek2244 - 07-07-2013 15:59 Właśnie kupiłem i przeczytałem poradnik, cała transakcja przebiegła pomyslnie ![]() Ogólnie bardzo ciekawy sposób, ma duży potencjał. Najlepsze że opisaną metodę promowania można wykorzystać nie tylko do PPA ![]() RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - bitu92 - 07-07-2013 16:09 @UP Kupiłeś darmowy poradnik ![]() RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Nemezis - 07-07-2013 22:29 bitu92 coś sprzedaje na konkurencyjnym forum ![]() RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - bitu92 - 07-07-2013 22:35 (07-07-2013 22:29)Nemezis napisał(a): bitu92 coś sprzedaje na konkurencyjnym forum żal dupsko ściska? A na lockerzu sprzedaje całkiem 2 inne nisze ![]() (07-07-2013 22:24)matek697 napisał(a): @UP Ale dlaczego mam płacić za coś co jest w internecie darmowe? Do dzisiaj nie ma recenzji tutora ![]() i na tym shicie nawet zarobić się nie da ![]() RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - sokisok - 07-07-2013 22:50 zakupiłem nisze od bitu92 , i z tego co słyszałem od innych o niszy w tym temacie jest co całkiem co innego , i na tej od bitu92 arboiłem narazie 5$ czyli kaska mi się zwróciła RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 08-07-2013 07:57 (07-07-2013 22:35)bitu92 napisał(a):(07-07-2013 22:29)Nemezis napisał(a): bitu92 coś sprzedaje na konkurencyjnym forum Nie wiecie że bitu92 zarabia na PPA 5k + co miesiąc ![]() Pisałem z jego kolegą który odemnie kupił zestaw nisz za 4,5zl, nie spodobały mu się, zwróciłem mu kasa..tak się gadka skleiła że chciałem żeby mi pomógł w PPA bo chciałem się podszkolić..nagle dał mi nr do swojego kolegi który ponoć pomaga w PPA. Ok. Zanim jednak napisałem do tego kolegi odezwał się na gg Bitu92 i wywiązała się gadka poniewaz on mnie w ciula zrobił i nie zapłacił za ten poradnik i były tam różne epitety...potem napisałem do tego kolegi od PPA co miał pomóc...gadka gadką..koleś napisał że za refa nie pomoże bo ma 10 i mu więcej nie trzeba..chciał kase 30zl.. pisał że nie ma nigdzie konta na forach o zarobku..i tak ciągle pisał o kasie... napisałem że zapłace jak zarobię no to się nie zgodził..przedstawiał screeny ze niby 5k zarabia... na samym końcu każe mu pokazać screen z astro..pierw pisze że astro nie działa (chociaż mi działało) pewnie potrzebował czas na przeróbkę screenu... wysyła mi screen a tam: ![]() Bitu92.... Koleś nie zarabia 5k na PPA a odemnie chciał wyłudzić marne 30zł i wysłać mi pewnie poradniki darmowe które posiadam... A z tym że niby ta nisza moja jest za darmo dowiedział się.... od jakiegoś użytkownika który wypowiedział się w tym temacie..zobaczył wpis nagle zaczął pisać że to jest na forum za darmo... powiedziałem żeby mi pokazał gdzie to jest..to gadka się urwała. ![]() RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - rozekrr - 08-07-2013 09:13 Jako że tutorem nie jestem, ale na PPA znam się dobrze to postanowiłem napisać do autora tematu o chęć przeczytania poradnika... Moim oczom ukazał się dokument który jest napisany chaotycznie, i trochę bez składu i ładu. Wyżej autor pisze że nie widział na forum tego sposobu, myli się. Na forum była przedstawiana ta metoda nawet było pisane aby reklamować coś takiego np. na fanpage Manchester United - jeżeli ktoś zechce to niech sobie poszuka, bo temat jest dość stary a ja nie mam chęci ani czasu na grzebanie. Kto siedzi dłużej w PPA na pewno pamięta ten temat i sposób zarobku (który zresztą już nie sprawdzi się jak kiedyś). Piszę ten post, nie w celu robienia opni czy "hejtowania", tylko ostrzegam potencjalnych użytkowników aby nie dali się naciągnąć i płacić za coś, co jest na forum w dziale ogólnym PPA. /// Do autora tematu, napisałeś że jesteś uczciwy i oczekujesz tego od nas z zapłatą, jednak widać że uczciwy do końca nie jesteś, bo każdy jeden z drugim może opisać coś co przeczytał swoimi słowami, i sprzedać. Także nie oczekuj od kogoś zapłaty i uczciwości jak sam "lecisz w kulki"... To tyle odemnie w tym temacie, nie oczekuję od Ciebie odpowiedzi na ten post bo nie będę tu już nawet wchodził ![]() RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 08-07-2013 09:27 Słysze że jest w dziale ogólnym PPA 3 raz tylko że żadna osoba jak do tej pory mi tego nie pokazała bo się "jej nie chce". Dziwne. Po za tym dobrze piszesz... METODA PROMOWANIA. Z tym że trzeba mieć co promować. Akurat to co ja promuje się sprawdza...to że korzystałeś z tej metody promowania i promowałeś coś innego (bo napewno nie to i nie w taki sposób) i się to nie sprawdziło to nie znaczy że to się też nie sprawdzi. Próbowałeś? Nie. A się wypowiadasz.... i skoro nie da się zarobić to rzeczywiście mi te 10$ za darmo leci... Pozdro. |