Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! (/Temat-Dobre-typy-systemowe-DOBRY-ZAROBEK-71790)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - Mksuzi - 28-06-2013

Rzadko zdarza mi się trafić na taki okaz jakim ty jesteś 1

Nie, nie zgasiłeś mnie. Nie mam zamiaru odpowiadać na post na który odpowiedziałem już wcześniej.

Mam nadzieję, że już zgłosiłeś mnie do admina beka

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - yazir - 28-06-2013

Mogę zwrócić na coś uwagę? Drogi niszczycielu buków aka BukZaplac.
[Obrazek: 3qkGR.jpg]

Popatrz na powyższy obrazek, a konkretniej zaznaczone fragmenty. Sam napisałeś że Mksuzi ma Ci zapłacić jeśli mecz wejdzie.
Czy mecz "wszedł"? Z tego co zrozumiałem nie. Więc nie miej do niego pretensji o to że wystawił WŁASNĄ opinię na dany temat. Nie masz prawa zabraniać komukolwiek wyrażać się krytycznie tylko dlatego że ma własne zdanie i zgodnie z tym co napisałeś nie musiał płacić.

Ja nie widzę tu oszustwa ze strony Mksuziego, a jedynie marną próbę wybielenia wizerunku autora i jego genialnego systemu.

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - BukZaplac - 28-06-2013

Nie, o 19 się mecz kończy i potem zgłaszam oszustwo Smile Spokojnie, ja nie mam nic do ukrycia. To ty dostaniesz bana nie ja Smile

Cytat:Popatrz na powyższy obrazek, a konkretniej zaznaczone fragmenty. Sam napisałeś że Mksuzi ma Ci zapłacić jeśli mecz wejdzie.
Czy mecz "wszedł"? Z tego co zrozumiałem nie. Więc nie miej do niego pretensji o to że wystawił WŁASNĄ opinię na dany temat. Nie masz prawa zabraniać komukolwiek wyrażać się krytycznie tylko dlatego że ma własne zdanie i zgodnie z tym co napisałeś nie musiał płacić.

Ja nie widzę tu oszustwa ze strony Mksuziego, a jedynie marną próbę wybielenia wizerunku autora i jego genialnego systemu.

On się nie zgodził na to by grać wczoraj ten mecz rozumiesz? Jak typ wtopił to dopiero wtedy napisał że odziwo na nim testował a w trakcie meczu pisał na forum że będzie testował jutro kapujesz? Nie chodzi o system tylko prawdomówność. Jego 40zl mam w poważaniu nie będzie mnie jakiś krętacz oczerniał.

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - mareczek - 28-06-2013

Jebac policje tylko Bog nas moze sadzic

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - Mksuzi - 28-06-2013

(28-06-2013, 16:03)BukZaplac napisał(a): Jego 40zl mam w poważaniu nie będzie mnie jakiś krętacz oczerniał.

Już nie wiesz co mówisz Idea

Tak głęboko ma te moje pieniądze, że aż 20 minut po napisaniu powyższego zdania, musiał się upomnieć o swoje miliony facepalm

[Obrazek: idiota.png]

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - yazir - 28-06-2013

(28-06-2013, 16:03)BukZaplac napisał(a): On się nie zgodził na to by grać wczoraj ten mecz rozumiesz? Jak typ wtopił to dopiero wtedy napisał że odziwo na nim testował a w trakcie meczu pisał na forum że będzie testował jutro kapujesz? Nie chodzi o system tylko prawdomówność. Jego 40zl mam w poważaniu nie będzie mnie jakiś krętacz oczerniał.

To nie zmienia faktu że podałeś typ który nie wszedł. A przecież miał być pro elo tak zebyś mógł dostać swoje 40pln.
Więc chodzi też o to że nie jesteś taki oh ah wspaniały. Bo jak widać sam nie potrafisz podać dobrego typu od którego zależy "Twoje być albo nie być". I skończ wybielać się tym że on nie zagrał tego typu. Podałeś typ który nie wszedł "zlamiłeś", a teraz przyczepiłeś się do tego że on nie zagrał tego typu więc ma Ci dać pieniądze bo drugi typ wszedł. Tak więc czekam na zmianę informacji dotyczących skuteczności. I podanie tej realniejszej czyli 50% skuteczności.

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - whysoserious - 28-06-2013

yyy
znaczy
1 nie wszedł 1000zł w plecy
1 wszedł 40zł zysku

skuteczność 50%
zyskowność -960zł

Dobrze policzyłem? 1

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - BukZaplac - 29-06-2013

Cytat:To nie zmienia faktu że podałeś typ który nie wszedł. A przecież miał być pro elo tak zebyś mógł dostać swoje 40pln.
Więc chodzi też o to że nie jesteś taki oh ah wspaniały. Bo jak widać sam nie potrafisz podać dobrego typu od którego zależy "Twoje być albo nie być". I skończ wybielać się tym że on nie zagrał tego typu. Podałeś typ który nie wszedł "zlamiłeś", a teraz przyczepiłeś się do tego że on nie zagrał tego typu więc ma Ci dać pieniądze bo drugi typ wszedł. Tak więc czekam na zmianę informacji dotyczących skuteczności. I podanie tej realniejszej czyli 50% skuteczności.

Buhahaha co ma system do skuteczności??? buhahaha typy grasz takie jakie ci się podoba, nie masz pojęcia o czym piszesz a się wypowiadasz.

Koniec tematu, sprawa poleciała do admina.

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - Mksuzi - 29-06-2013

Yazir recenzował twój system. Odsyłałeś mnie abym czytał jego recenzję, a teraz śmiesz mówić, że nie ma pojęcia o czym pisze?

Człowieku, ty jesteś chory!

RE: Dobre typy systemowe - DOBRY ZAROBEK! - BukZaplac - 29-06-2013

Hahaha napisałem to w kontekście skuteczności systemu a to zależy tylko i wyłącznie od typów.

Teraz się nie zasłaniaj oszuście recenzją yazira którą sam zresztą wyśmiałeś i napisałeś że on się nie zna.

Takie dzieci neo jak ty powinni trzymać w piwnicy przy zgaszonym świetle.

/yazir
Skarbie proszę o nie obrażanie innych użytkowników, oraz zastanowienie się nad własnymi postami i tym co chcesz w nich przekazać. Nie przedstawiłeś dowodów i stwierdziłeś że jest oszustem. Najpierw twierdzisz że ma Ci nie płacić, a po 20minutach piszesz mu że jednak ma płacić albo straszysz Adminem. Teraz mimo że wpłacił jest oszustem? Postaraj się wygooglować sobie jakiś dobry ośrodek leczenia zaburzeń psychicznych.
Pozdrawiam