![]() |
Dziennik Pracy - Boonys - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Boonys (/Temat-Dziennik-Pracy-Boonys-71596) |
RE: Dziennik Pracy - Boonys - Boonys - 27-07-2013 21:36 Dzień trzydziesty drugi i trzydziesty trzeci:
Dalej bieda, i to dość mocna, nie wiem co jest grane. Jak zaczynam coś koło bloga robić, dodawać go to katalogów i zbierać jakieś backlinki, nie ma zarobków. Zostawię go samego sobie na następne parę dni, zobaczymy jak to będzie wyglądać. Dzisiaj podobno AC ma jakieś problemy i mało kto cokolwiek zarabia, tak więc bieda nie tylko u mnie. ![]() Zarobki przez te dwa dni (stan na godzinę 22:31): Today's Earnings: $2.01 Yesterday's Earnings: $1.86 RE: Dziennik Pracy - Boonys - Boonys - 30-07-2013 21:52 Dzień trzydziesty czwarty, piąty i szósty:
Ogólnie bieda, nie wiem czy to tylko u mnie, czy u innych też, ale słabo. Dobrze, że wpadła Francja dzisiaj bo by nie było zbyt wesoło. Ale za to wystartowałem z nowym projektem, mam nadzieję, że przyniesie jakiekolwiek profity (wielkie dzięki dla mojego mentora, Yazira za pomoc ![]() Zarobek przez te dwa dni: Today's Earnings: $19.04 Yesterday's Earnings: $0.00 Przedwczoraj's Earnings: $2.20 RE: Dziennik Pracy - Boonys - Boonys - 01-08-2013 22:24 Dzien trzydziesty siódmy i ósmy:
Ogólnie dni promocji, jak narazie z nowym projektem nic nie wypaliło, ale nie ma co się poddawać. ![]() ![]() Zarobek przez te dwa dni: Today's Earnings: $20.03 Yesterday's Earnings: $3.59 Zarobek przez cały lipiec: $165.43, dla was to może być dniówka i jest to dla was nic, ale dla mnie to kupa kasy jest. ![]() RE: Dziennik Pracy - Boonys - Roxi5017 - 01-08-2013 22:27 Gratuluję ![]() Dziennik Pracy - Boonys - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |