CPM Go - Reklamy CPM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CPM Go - Reklamy CPM (/Temat-CPM-Go-Reklamy-CPM-71201) |
RE: CPM Go - Reklamy CPM - kost - 20-08-2014 07:25 Odświeżam. Jak ten program CPM Go? Płacą za CPM czy eCPM?
Np. Yllix u mnie się nie sprawdził. Za 18 000 wyświetleń nie naliczyli mi nawet 1 centa. Nie wiem czy z tym nie będzie tak samo. Jak do tej pory znalazłem jeden program który płaci za wyświetlenia bez względu na to czy ktoś kliknie w reklamę czy nie link. Jak jest w CPM Go? CPM Go - Reklamy CPM - Hybrid1990 - 14-06-2021 08:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |