Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konkus Majowy! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338)
+---- Wątek: Konkus Majowy! (/Temat-Konkus-Majowy-70453)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Konkus Majowy! - Krissu - 16-06-2013 09:45

(16-06-2013 09:15)ciamciaj napisał(a):  Jestem za nie robieniem restockow bo jak widzę więcej hejtow niż zadowolenia to według mnie to nie ma sensu.Rostock był wiadomy w sobotę, pomyślcie....

Wysłane z Phone'a

Gdzie była jakakolwiek informacja, że restock odbędzie się w sobotę? Poza konkursami po 5$ na FB w odgadywanie nagród nie widziałem takiego wpisu. Sory, ale nie jestem jasnowidzem. Smile Poza tym, skoro 260 osób się załapało na restock, pomyśl: Czy 260osób otworzyło akurat fejsa o 17:40 żeby zobaczyć, że za 5minut będzie restock? Smile

Jeszcze chciałbym dodać, że wczoraj była SOBOTA + PIĘKNA POGODA, nikt 24/7 nie siedzi przed komputerem w takie dni. Wink

Jak na wprowadzenie dodatków typu Gateway czekamy miesiącami, tak o restocku dowiadujemy się z marszu. ^-^

RE: Konkus Majowy! - Roxi5017 - 16-06-2013 09:50

(16-06-2013 09:15)ciamciaj napisał(a):  Jestem za nie robieniem restockow bo jak widzę więcej hejtow niż zadowolenia to według mnie to nie ma sensu.Rostock był wiadomy w sobotę, pomyślcie....

Wysłane z Phone'a
Gdyby był wiadomy to bym o nim wiedziała. : )

RE: Konkus Majowy! - Miu - 16-06-2013 09:53

Z wypowiedzi ciamciaja można wywnioskować,że większość użytkowników AC(w tym topowi earnerzy)to idioci.Dzięki.

Odp: Konkus Majowy! - ciamciaj - 16-06-2013 10:03

Nie chciałem nikogo obrazić,ale było to mówione przy prezentacji nagród.

Wysłane z Phone'a

RE: Konkus Majowy! - pikusix1 - 16-06-2013 10:43

Bez przesady, odpuść sobie ciamciaj, nie rozumiem czemu jeszcze bronisz... Sobota była piękna, w sam raz na grillowanie, a Tymek daje info, że za 10 min będzie restock. Tak, to był na pewno dobry pomysł. Rozumiem, że masz dobre układy z adminem AC, no ale przesada jak uważasz, że my bez powodu hejtujemy. Sorry, ale powód jest i to nie mały. Smile

RE: Konkus Majowy! - ciamciaj - 16-06-2013 11:02

Nie mam układów, nigdy nie biorę udziału, nie dlatego, ze bym nie mogl, a dlatego ze jeszcze cos bym wygral i byłyby hejty.

Mowione było ze restock bedzie po pokazaniu wszystkich nagrod i tak sie stalo. Botów nie było, nagroda ostatnia trzymała się ponad pół godziny.

Tymek wybrał taki czas a nie inny, nie mogl przewidziec pogody ani waszych grilli...
Liczba nagrod była ograniczona, wygrali jedni teraz, inni prawdopodobnie wygraja przy nastepnym konkursie wiec pewnie za kolejny miesiac, proste... nie hejtujcie, ze dobrze sie bawiliście na grillach/imprezach/z rodzina itp, a inni wtedy siedzili przy kompie.

RE: Konkus Majowy! - Roxi5017 - 16-06-2013 11:19

Nie hejtujemy, a wyrażamy własną opinię na ten temat, a to różnica Wink
Gdzie było napisane? Na Fejsie? Wybacz, nie każdy sledzi FB przez cały dzień, co kiedy będzie Wink
Aż tam trudno było napisać to w temacie o tym, że po ukazaniu wszystkich nagród na następny dzień pojawi się restock? Co jak co, Tymek ma z nas niezłe profity, a nawet tego mu się nie chce zrobić Wink

RE: Konkus Majowy! - ciamciaj - 16-06-2013 11:57

(16-06-2013 11:19)Roxi5017 napisał(a):  Nie hejtujemy, a wyrażamy własną opinię na ten temat, a to różnica Wink
Gdzie było napisane? Na Fejsie? Wybacz, nie każdy sledzi FB przez cały dzień, co kiedy będzie Wink
Aż tam trudno było napisać to w temacie o tym, że po ukazaniu wszystkich nagród na następny dzień pojawi się restock? Co jak co, Tymek ma z nas niezłe profity, a nawet tego mu się nie chce zrobić Wink
Taka informacja była podana po prostu przypadkowo w temacie na innym forum, bo ludzie sie pytali po prostu kiedy we wrzesniu bedzie restock. Wychodzi na to ze lepiej zeby restockow nie bylo ;p

RE: Konkus Majowy! - Roxi5017 - 16-06-2013 11:59

No właśnie, na innym forum, a to jest inne forum, więc widać jak Tymek odnosi się do użytkowników tego forum a innego Wink

RE: Konkus Majowy! - Scoobyx - 16-06-2013 12:06

Widać, że to było ewidentnie zaplanowane, żeby tylko ludzie z tego "innego" forum wygrali. Może admin ma jakiś układ z AC? Te twoje wymówki to, aż śmieszne są. Wygląda na to, że userzy zc wcale nie są brani na poważnie. Może od razu przejdźmy wszyscy na inny serwis? Undecided