Dziennik Pracy - AdrYan - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy - AdrYan (/Temat-Dziennik-Pracy-AdrYan-69260) |
RE: Dziennik Pracy - AdrYan - AdrYan12 - 30-05-2013 16:46 Nie poddałem się tylko manatki pewnie przeniosę na AC. Strasznie kusi, ale nie jestem pewien. Dziennik pracy zacznę od nowa, ponieważ myślę nad przeniesieniem się na Astro. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - sedor - 30-05-2013 16:54 myślałem, że nikt wcześniej na zc nie założył przede mną takiego tematu, a tu proszę wytrwałości życzę i zapraszam do mojego tematu RE: Dziennik Pracy - AdrYan - makingmoney - 30-05-2013 16:58 Bo ktoś powiedział Ci, że tam większe zarobki? Racja, przy odrobinie szczęścia zamiast 24,43$ miałbyś tam całe 25$ "łeee na FC tylko 24$, idę na AC tam będzie pewnie 200$" Najpierw zacznij zarabiać większe sumy i zdobądź doświadczenie a potem myśl gdzie będzie Ci lepiej, bo z takim podejściem to po tygodniu z tego AC znowu przeniesiesz się na coś innego. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - AdrYan12 - 30-05-2013 17:02 (30-05-2013 16:58)makingmoney napisał(a): Bo ktoś powiedział Ci, że tam większe zarobki? święta racja... kumpel przez długi czas mnie namawiał, że tam o wiele większe stawki itd. Ale muszę to przemyśleć na poważnie czy zostać przy FC czy też przenosić się na AC... RE: Dziennik Pracy - AdrYan - MartinS - 30-05-2013 17:09 Czy jesteś na FC czy na AC czy na czymkolwiek innym to i tak gówno zarobisz z takim podejściem. Z AC pójdziesz na ShareBay bo Ci zaproponują 150% stawki i mega elo pro szybkie wypłaty po czym stwierdzisz, że przez to przenoszenie zaniedbałeś swoje strony/blogi i już nic nie zarabiasz. Myślałem, że Twój 'dziennik pracy' to będzie coś innowacyjnego i motywującego dla 'młodych earnerów', którzy nie wierzą, że na PPA można zarobić wykonując podstawowe czynności, po czym nie zarobiłeś nic, olałeś sprawę i nagle zmieniasz serwis. Wg. mnie temat do zamknięcia. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - Maximus12 - 30-05-2013 17:55 jestem tego samego zdania co @up Myślałem, że ... a szkoda gadać. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - sedor - 30-05-2013 18:26 nie będę rzucał cytatami, ale jak czytam te brednie osób wyżej to nie wiem czy mam płakać, czy cisnąć bekę. Niech chłopak robi co chce, jego sprawa gdzie będzie zarabiał, a na pewno nie wam to oceniać. Maximus, chłopcze, pierw zarób pierwsze 100$ w życiu a potem rzucaj radami na lewo i prawo, ok? teksty typu "szkoda gadać" są na prawdę tutaj zbędne. Makingmoney- porównaj sobie stawki obu serwisów, potem przemyśl sprawę i będziesz wiedział, który serwis jest lepszy dla świeżo upieczonego earnera. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - AdrYan12 - 30-05-2013 18:29 Przepraszam Tych, których zawiodłem, ale z pewnych powodów przechodzę na konkurencyjny serwis. Wiem, że niepotrzebnie zakładałem ten temat, zanim tak na prawdę pomyślałem: "co dla mnie może być lepsze?" Także PRZEPRASZAM. TEMAT DO USUNIĘCIA... :/
RE: Dziennik Pracy - AdrYan - kazik0o - 30-05-2013 20:07 AdrYan12 fajnie by było jak znów byś zaczął pisać taki "dziennik" tyle że tym razem w dziale "Dyskusja o Uploadzie" ponieważ z pewnością zaciekawiłeś tym dziennikiem kilka osób i chcieli by go oni dalej czytać a w tym ww dziale myślę że będzie go sporo osób czytało, co prawda zaczął już tam podobny temat sedor (czy jakoś tak ) ale również chciałbym poczytać takie cóś osoby świeżej w PPA. Sam zacząłem w tym swoich sił ale brak chęci i czasu nie pozwala mi teraz na dalsze działanie a taki dziennik drugiej osoby bardzo mobilizuje. Także przemyśl moją krótką wypowiedz i daj znać co uczynisz RE: Dziennik Pracy - AdrYan - makingmoney - 30-05-2013 20:16 (30-05-2013 18:29)AdrYan12 napisał(a): Przepraszam Tych, których zawiodłem, ale z pewnych powodów przechodzę na konkurencyjny serwis. Nic się nie stało. Nie zawiodłeś nas, bo nie jesteśmy Twoimi rodzicami Ale jak ktoś już się bierze do roboty tak bardzo oficjalnie, że zakłada temat w którym deklaruje się, że będzie blablabla to głupio tak rezygnować po kilku dniach podczas, gdy świat FC patrzy |