![]() |
Dziennik Pracy - AdrYan - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy - AdrYan (/Temat-Dziennik-Pracy-AdrYan-69260) |
RE: Dziennik Pracy - AdrYan - AdrYan12 - 30-05-2013 16:46 Nie poddałem się tylko manatki pewnie przeniosę na AC. Strasznie kusi, ale nie jestem pewien. Dziennik pracy zacznę od nowa, ponieważ myślę nad przeniesieniem się na Astro. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - sedor - 30-05-2013 16:54 myślałem, że nikt wcześniej na zc nie założył przede mną takiego tematu, a tu proszę ![]() wytrwałości życzę i zapraszam do mojego tematu ![]() RE: Dziennik Pracy - AdrYan - makingmoney - 30-05-2013 16:58 Bo ktoś powiedział Ci, że tam większe zarobki? Racja, przy odrobinie szczęścia zamiast 24,43$ miałbyś tam całe 25$ ![]() "łeee na FC tylko 24$, idę na AC tam będzie pewnie 200$" Najpierw zacznij zarabiać większe sumy i zdobądź doświadczenie a potem myśl gdzie będzie Ci lepiej, bo z takim podejściem to po tygodniu z tego AC znowu przeniesiesz się na coś innego. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - AdrYan12 - 30-05-2013 17:02 (30-05-2013 16:58)makingmoney napisał(a): Bo ktoś powiedział Ci, że tam większe zarobki? święta racja... kumpel przez długi czas mnie namawiał, że tam o wiele większe stawki itd. Ale muszę to przemyśleć na poważnie czy zostać przy FC czy też przenosić się na AC... RE: Dziennik Pracy - AdrYan - MartinS - 30-05-2013 17:09 Czy jesteś na FC czy na AC czy na czymkolwiek innym to i tak gówno zarobisz z takim podejściem. Z AC pójdziesz na ShareBay bo Ci zaproponują 150% stawki i mega elo pro szybkie wypłaty po czym stwierdzisz, że przez to przenoszenie zaniedbałeś swoje strony/blogi i już nic nie zarabiasz. Myślałem, że Twój 'dziennik pracy' to będzie coś innowacyjnego i motywującego dla 'młodych earnerów', którzy nie wierzą, że na PPA można zarobić wykonując podstawowe czynności, po czym nie zarobiłeś nic, olałeś sprawę i nagle zmieniasz serwis. Wg. mnie temat do zamknięcia. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - Maximus12 - 30-05-2013 17:55 jestem tego samego zdania co @up Myślałem, że ... a szkoda gadać. RE: Dziennik Pracy - AdrYan - sedor - 30-05-2013 18:26 nie będę rzucał cytatami, ale jak czytam te brednie osób wyżej to nie wiem czy mam płakać, czy cisnąć bekę. Niech chłopak robi co chce, jego sprawa gdzie będzie zarabiał, a na pewno nie wam to oceniać. Maximus, chłopcze, pierw zarób pierwsze 100$ w życiu a potem rzucaj radami na lewo i prawo, ok? ![]() Makingmoney- porównaj sobie stawki obu serwisów, potem przemyśl sprawę i będziesz wiedział, który serwis jest lepszy dla świeżo upieczonego earnera. ![]() RE: Dziennik Pracy - AdrYan - AdrYan12 - 30-05-2013 18:29 Przepraszam Tych, których zawiodłem, ale z pewnych powodów przechodzę na konkurencyjny serwis. Wiem, że niepotrzebnie zakładałem ten temat, zanim tak na prawdę pomyślałem: "co dla mnie może być lepsze?" Także PRZEPRASZAM. ![]() TEMAT DO USUNIĘCIA... :/
RE: Dziennik Pracy - AdrYan - kazik0o - 30-05-2013 20:07 AdrYan12 fajnie by było jak znów byś zaczął pisać taki "dziennik" tyle że tym razem w dziale "Dyskusja o Uploadzie" ponieważ z pewnością zaciekawiłeś tym dziennikiem kilka osób i chcieli by go oni dalej czytać a w tym ww dziale myślę że będzie go sporo osób czytało, co prawda zaczął już tam podobny temat sedor (czy jakoś tak ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy - AdrYan - makingmoney - 30-05-2013 20:16 (30-05-2013 18:29)AdrYan12 napisał(a): Przepraszam Tych, których zawiodłem, ale z pewnych powodów przechodzę na konkurencyjny serwis. Nic się nie stało. Nie zawiodłeś nas, bo nie jesteśmy Twoimi rodzicami ![]() Ale jak ktoś już się bierze do roboty tak bardzo oficjalnie, że zakłada temat w którym deklaruje się, że będzie blablabla to głupio tak rezygnować po kilku dniach podczas, gdy świat FC patrzy ![]() |