Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) (/Temat-Jak-latwo-zarabiac-na-Catshare-PPD-68262)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - paolo10 - 26-08-2013 14:24

To widać ja i moja siostra mamy wyjątkowego farta, bo pobierając od kilku lat wyłącznie z DW wszystkie filmy, seriale i gry żaden wirus ani nawet fake się nie trafił. Jedyny błąd jaki pamiętam, to jak w jednym z odcinków Dr House'a był wklejony początek z innego odcinka. Się zdziwiłem czemu na początku pokazują wypadek na Corridzie, a potem pacjentem jest jakiś bezdomny Big Grin

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - wojtasekpl - 28-08-2013 19:30

(26-08-2013 14:24)paolo10 napisał(a):  To widać ja i moja siostra mamy wyjątkowego farta, bo pobierając od kilku lat wyłącznie z DW wszystkie filmy, seriale i gry żaden wirus ani nawet fake się nie trafił. Jedyny błąd jaki pamiętam, to jak w jednym z odcinków Dr House'a był wklejony początek z innego odcinka. Się zdziwiłem czemu na początku pokazują wypadek na Corridzie, a potem pacjentem jest jakiś bezdomny Big Grin

Bo ogólnie najwięcej osób pobiera z DW i PEBa i to są 2 najlepsze fora warezowe w Polsce. Administracja dba o to, żeby nie było tam syfu. Ja może raz się natknąłem w ciągu 3 lat użytkowania na wirus(w jakimś programie, chyba Deamon Tools). Ogólnie jak ktoś jest ogarnięty i pobiera od zaufanych użytkowników to nigdy nie będzie miał problemu. Jak ktoś pobiera od "przewalaczy" to nigdy niewiadomo co ściągnie.

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Qwik - 28-08-2013 21:02

(28-08-2013 19:30)wojtasekpl napisał(a):  
(26-08-2013 14:24)paolo10 napisał(a):  To widać ja i moja siostra mamy wyjątkowego farta, bo pobierając od kilku lat wyłącznie z DW wszystkie filmy, seriale i gry żaden wirus ani nawet fake się nie trafił. Jedyny błąd jaki pamiętam, to jak w jednym z odcinków Dr House'a był wklejony początek z innego odcinka. Się zdziwiłem czemu na początku pokazują wypadek na Corridzie, a potem pacjentem jest jakiś bezdomny Big Grin

Bo ogólnie najwięcej osób pobiera z DW i PEBa i to są 2 najlepsze fora warezowe w Polsce. Administracja dba o to, żeby nie było tam syfu. Ja może raz się natknąłem w ciągu 3 lat użytkowania na wirus(w jakimś programie, chyba Deamon Tools). Ogólnie jak ktoś jest ogarnięty i pobiera od zaufanych użytkowników to nigdy nie będzie miał problemu. Jak ktoś pobiera od "przewalaczy" to nigdy niewiadomo co ściągnie.

Tutaj się zgadzam prawie ze wszystkim oprócz tego ze na dw nie ma spamu.

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - wojtasekpl - 29-08-2013 00:23

(28-08-2013 21:02)Qwik napisał(a):  
(28-08-2013 19:30)wojtasekpl napisał(a):  

Tutaj się zgadzam prawie ze wszystkim oprócz tego ze na dw nie ma spamu.

W jakim znaczeniu spam? I o który dział Ci dokładnie chodzi? Download? Tongue

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - surfer0700 - 29-08-2013 00:30

(25-08-2013 01:17)wojtasekpl napisał(a):  W dodatku na forach warezowych przynajmniej w Polsce remoterów raportują, teraz coraz więcej osób dodaje do swojej wstawki plik .jpg lub .txt z nickiem prawdziwego uploadera i wystarczy, że pobierający to zgłosi i dostaniecie warna lub bana. Na warezach nikt nie przepada za "przewalaczami". No, ale sposób zarobku jest...

Na DW nikt nic nie ma do remoterów, tam za takie działanie nikt Cię warnem nie nagrodzi Tongue

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - wojtasekpl - 01-09-2013 21:42

To ironia? Tongue

[Obrazek: remote.jpg]

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - fastrets - 02-09-2013 17:23

Na DW banują za remote ale tylko jeśli ktoś bezsensownie przerzuca i robi syf na forum.

Dziwicie się że was banują jak w pliku który skopiowaliście jest nick autora ...

Przykład użytkownik Adam dodał posta w w nim jest link a w treści linka upload by Bartek.

Jak widzę niektóre posty to śmiać mi się chce ....

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - rubesom - 04-09-2013 18:17

A jak to działa na takich forach?

Mogę sobie wrzucić plik do czyjegoś tematu zbiorczego, np. z grą gta IV? Jak to działa, że w jednym temacie jest tak dużo "wrzutek"?

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - paolo10 - 06-09-2013 22:02

Bo tak w właśnie że działa, że dana gra/film/serial ma swój temat. Czyli np. chcesz wrzucić GTA IV, to wchodzisz do tematu z tą grą i piszesz posta z downloadem wg standardu dodawania postów na danym forum. I każde forum ma też swój regulamin co do tego, co jaki czas można pisać post w tym samym temacie (takie odświeżenie downloadu), może to być np. co 24 h. Trzeba na każdym forum warezowym przeczytać regulaminy poszczególnych działów downloadu (gry, filmy, xxx itd.)

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Biznesman - 06-09-2013 23:19

Co ile linki gasną?