[POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! (/Temat-POMAGAM-Zarabiaj-razem-ze-mna-rozekrr-67906) |
RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - Nicktim - 20-04-2013 23:12 (20-04-2013 21:57)Skipi napisał(a): Najlepsze jest to, że Astro na złość po tym jak zaczeli poleceni odchodzić to utrudnili zmiane mentora Szczerze ? To samo pomyślałem RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - ciamciaj - 21-04-2013 02:14 (20-04-2013 23:12)Nicktim napisał(a):Nie było to zrobione na pewno dlatego. Chodziło o to, że mnóstwo osób wyznawało idee "Więcej mentorów sobie zgarnę, więcej kasy zarobie" - a w tym wypadku nie zarabiał nikt. Astrocash zezwala na multikonta, więc nie jest najgorzej. Pozdrawiam.(20-04-2013 21:57)Skipi napisał(a): Najlepsze jest to, że Astro na złość po tym jak zaczeli poleceni odchodzić to utrudnili zmiane mentora RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - dawid1305 - 21-04-2013 15:51 Napisz jeszcze że nie pomagasz osobą na blogger.pl tylko muszą wykupić własny hosting + domene RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - rozekrr - 21-04-2013 15:57 Ty juz to za mnie zrobiles, dzieki /Jutro wracam i zabieram sie za osoby ktore pisaly na meila. RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - rozekrr - 23-04-2013 13:58 UWAGA! Informuję wszystkich poleconych że od dnia dzisiejszego nie odpowiadam na meile (tylko sprawy mega priorytetowe). Od dziś w życie wchodzi specjalnie stworzone forum dla moich poleconych. Możesz pomyśleć po co to wszystko? A no po to, abym nie pisał mało oryginalnych poradników, oraz każdemu z osoba tego samego. Na forum możecie zadawać identyczne pytania jak przez e-maila, dzięki czemu każdy polecony będzie miał już wgląd do pytań które chciał dopiero zadać. Mam nadzieję że wszystko zda swoją rolę i usprawni to współpracę między wami a mną. Ważne! - Forum ma odpowiednie działy dla poleconych, oraz jeden dział dla użytkowników ogólnych. Jeżeli ktoś zechce może tam dyskutować o PPA. Rangę Polecony dostają tylko i wyłącznie osoby które są w moim panelu AstroCash w tabeli osób które zarobiły już to i owo. Ma to na celu wyeliminowanie osób które zarejestrują się i zechcą udawać mojego poleconego. Wszystkich aktywnych poleconych, którzy coś już zarobili, proszę o rejestrację na forum podanym nickiem w Astro pod moje konto, do 12h (z przewagi dużo szybciej), wasze konto zostanie aktywowane rangą Polecony. Link do forum: http://net-kasa.pl Pozdrawiam! RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - minister1234 - 28-04-2013 20:26 Ciekawy pomysł rozekrr ;] Gz kreatywności ! RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - rozekrr - 29-04-2013 06:10 Dzięki, póki co się sprawdza RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - minister1234 - 29-04-2013 11:08 Z wielką chęcią bym zobaczył to forum ale niestety nie jestem refem P RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - CreepyUploader - 22-05-2013 21:14 No więc co mogę napisać.... Na początku praktycznie nic nie zarabiałem ;] miesiąc pracy i dziś dniówka Today's Earnings: $41.76 I ciągle z dnia na dzień coraz więcej... naprawde trzeba być cierpliwym do mnie a rozekrr był ;] super mentor polecam ;d RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - Aroonia93 - 23-05-2013 05:50 bardzo pomógł szczególnie na pocztątku teraz juz z górki. rezlutaty ? liczby mówią same za siebie Today's Earnings: $64.15 Yesterday's Earnings: $117.95 Month's Earnings: $812.93 |