Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Iphone czy htc hd2 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Iphone czy htc hd2 (/Temat-Iphone-czy-htc-hd2-6772)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 19-06-2011 10:46

I to jest zaleta, tak jak pisze Leopard, ios. Ten system jest robiony specjalnie na jeden model telefonu. Androida wciskają wszędzie i musi on być uniwersalny. Dlaczego developerzy wolą robić aplikacje na ios? Bo mają jeden ten sam telefon, a Android to różne rozdzielczości, moc urządzeń itp..

RE: Iphone czy htc hd2 - mikolaj90 - 19-06-2011 12:36

Iphone do lansu ? A jakiejże to okazji ? Nie znam się na jego obudowie, ale temat ten mówi wszystko: http://zarabiam.com/Temat-Tak-wygl%C4%85da-iPhone-4-upuszczony-z-wysoko%C5%9Bci-30-cm-9242

Za taką cenę kup sobie tone jabłek i je sobie nadgryź i będzie lans Big Grin

RE: Iphone czy htc hd2 - mariio - 19-06-2011 13:15

Tego swojego iPhona to wsadź se w buty może będziesz wyższy - może chociaż do tego się nada Tongue

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 19-06-2011 13:50

[url]http://www.google.com/search?q=htc+hd2+broken&hl=pl&client=firefox-a&hs=emx&rls=org.mozillaTonguel:official&biw=1920&bih=950&prmd=ivnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=o_H9TbX7Eo6Lswb_yczyDQ&ved=0CEsQsAQ[/url] Ten temat mówi wszystko. Każdy telefon po upadku będzie tak wyglądać (Ipek bardziej bo z 2 stron jest se szkła). mikolaj90 chociaż ty nie zniżaj się do poziomu mariio i nie faworyzuj tego co masz/będziesz kupować, wyśmiewać się z czegoś na co go nie stać.

RE: Iphone czy htc hd2 - mariio - 19-06-2011 14:09

Zacznijmy że ja w porównaniu nie jestem biednym dzieckiem tak jak ty czyli : " Mam iPhona jestem zajebiście bogaty a tak naprawde pewnie chodzisz w podartych rzeczach" -większość dzieci tak ma które właśnie tak samo się zachowują jak ty - wiec na temat moich pieniędzy się nie wypowiadaj bo nie sadze że cokolwiek o mnie wiesz !! Jak dla mnie jesteś biednym szczylem którego stać tylko na iPhona.

Co do tych zdjęć to tak HD2 wygląda, ale po upadku z 10 piętra Tongue
Kur.wa chłopie HD2 posiada wyświetlacz z hartowanego szkła ( to nie jest byle co !! ). I już raz ci powiedziałem nie znasz się na telefonach to nie doradzaj bo potem wiele ludzi będzie zawiedzionych przez twoje doradzanie Big Grin

RE: Iphone czy htc hd2 - mikolaj90 - 19-06-2011 14:31

Daminn, zrozum to, że ja nie mam nic do Apple. Jedyną rzeczą, którą mnie wkurzyła to cena tego telefonu ! Podanie argumentów dla Iphone: ,,Przejrzysty intersejfs", ,,Nie to co HD2" to kupa nie argumenty. Z resztą na pewno Ciebie też nie stać na Iphone, bo ja nie mam 2000 zł i nigdy nie dałbym tyle za telefon, który ma to samo co inne telefony za cenę 1000 -+ czyli takich jak DHD, HD2 i innych. Nie chwalę się, że będę miał HD2 bo go w ogóle jeszcze nie mam, nie wiem czy go kupię. No ale dobra, lećcie do sklepów, kupujcie ,,ajfony" i lansujcie pod blokiem czy w szkole do kolegów: ,,Patrz mam Iphone a Ty jakieś gówno !" Iphone to nie jest aż takie gówno, nie oszukujmy się ale cenę wymyślił jakiś ,,pojep,, Smile

@EDIT: A zresztą autorowi chodzi o Iphone 2g więc jeżeli miałbyś kupować to kupuj HD2.

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 19-06-2011 15:00

mariio Ok twoje pieniądze, ale czy ja kur.wa gdzieś napisałem że mam iphone? Nie mam i mieć nie będę, ale czy to powód, aby wyśmiewać ten telefon? Apple to taka sama marka jak inne. Iphone to niby ma zwykłe szkło? Może powiesz, ze go (hd2) jeszcze walec przejechał dlatego pękła mu szybka? Doradzaj, ok, ale trzeba być obustronnym, a nie odrazu ajfon srajfot - hd2 kur#wa!

mikolaj90 Tamten post był ironią na wasze profesjonalne wypowiedzi o nim. Zgadzam się z Tobą, cena produktów Apple w polsce jest chora, tak samo jak autoryzowany serwis iphonów w Polsce. Z tych dwóch powodów go nie kupię. Ale jak już pisałem, można być antymarka, ale grzeczniej, a nie odrazu ja mam inne zdanie to wyjeżdża mi że jestem pojebany.

Nie było stwierdzone o jakiego iphone chodzi w tym temacie, ale jak o 2g to sprawa prosta - HD2.

RE: Iphone czy htc hd2 - mikolaj90 - 19-06-2011 15:25

No oczywiście Smile Ja nie chcę być żadnym ,,anty", tylko wiesz, ciągle chodziło mi o cenę Iphonów dlatego byłem do nich tak źle nastawiony Smile A tak to nic nie mam do Apple.

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 19-06-2011 15:55

Odpycha też serwis w Polsce. Polecam poczytać o firmie Regenersis. Firma nie jest jedynym w Polsce serwisem apple, ale współpracuje z nimi np T-mobile.

RE: Iphone czy htc hd2 - kosuu - 20-06-2011 16:23

Htc ! Smile