[PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313) +---- Wątek: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! (/Temat-PLACI-AyuWage-com-bardzo-ciekawy-bux-HIT-HIT-67707) |
RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - blubencjusz - 07-02-2016 11:19 Też Wam często wyskakuje błąd połączenia i ochrona Cloud Flare? Ciekawe czy to przez ogromny ruch czy regularnie ich DDOS'em traktują. RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - voorhees - 09-03-2016 16:39 Ktoś dostał wypłatę na początku miesiąca (marca)? Czy serwis stał się scamem. Moja wypłata zlecona ma cały czas status pending RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - voorhees - 12-03-2016 09:50 wszystko ok 10$ do przodu na paypalu RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - mafiaziom - 13-03-2016 19:29 od 2 dni mam problem z tą stroną wyskakuje "Website is offline No cached version of this page is available" tez to macie czy tylko ja mam problem ? RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - takemymoney - 14-03-2016 10:52 (13-03-2016 19:29)mafiaziom napisał(a): od 2 dni mam problem z tą stroną wyskakuje "Website is offline No cached version of this page is available" tez to macie czy tylko ja mam problem ? U mnie w porządku. RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - blubencjusz - 14-03-2016 12:29 Witam Czy można anulować zlecenie wypłaty do AyuAds?Jestem pewien że zlecałem n paypal 5$ a widzę teraz że zleciło mi wypłatę właśnie do AyuAds a nawet tam nie mam konta.Support nie odpowiada od 24h , miał ktoś taką sytuację ? RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - ppibo1 - 14-03-2016 14:27 Widze wysyp wypłat od ayuwage? Czyli z serwisem nie ma problemów wszystko gra tak? Na niektórych stronach był scamem RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - jackthekiller - 26-03-2016 10:06 wszystko gra..program płaci od kilku lat i nadal daje sporo reklam dzisiaj dostałem reklam za 27 centów a to dopiero ranek RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Cobra1974 - 26-03-2016 11:33 1.73$ w 1 dzień z 1 poleconym (10centów od niego). Kumpel w 2 dni wyrobił sobie już 2$. Ale ostatnio mam problemy z zakładką Explore. Coraz częściej nie zalicza mi linków. RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Kasjer - 26-03-2016 16:41 Cobra, ile godzin klikałeś? |