![]() |
[SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę (/Temat-SPRZEDAM-Plugin-blokujacy-Polske-67199) |
RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - surfer0700 - 04-04-2013 14:10 edit 3: Pomyliłem linki, mój błąd ![]() Screena nie będę już wrzucał, ale zostawiłem komentarz na blogu, pod mińkiem. Wystarczyło zwykłe proxy, więc nie wiem co to za magiczne zabezpieczenie ![]() RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 04-04-2013 14:28 Przecież to nawet nie jest ten blog.. @edit up No tak, miniek9090 pokazał jak blog wygląda nawet. @edit up, nie wystarczy proxy ![]() RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - surfer0700 - 04-04-2013 14:44 Mozilla Firefox. Oczywiście że wystarczy proxy. Wpisałem w google proxy list. Wszedłem w byle jaki link, podałem adres strony i gotowe ![]() RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 04-04-2013 14:44 Ok, za chwile będzie poprawione. @edit skrypt został poprawiony. Osoby, które zakupiły skrypt proszę o zgłoszenie się po aktualizację. Dodatkowo zmieniłem komunikat tak by wyglądał na realistyczny błąd. Niestety nie mam dostępu do tego testowego bloga, ale tutaj: http://demo-mikoszi.cba.pl/test.php Został zaktualizowany skrypt tam i można testować. Cya = nie zostały złamane zabezpieczenia Ominales zabezpieczenie... = no wiadomo ^^ RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - WojaKk - 04-04-2013 14:56 Przecież jak ktoś wejdzie na bloga i wyświetli mu się error to chyba nie pomyśli "Pewnie ma zabezpieczenia, wejdę na proxy". Ponadto, jeśli ktoś na prawdę chce się dostać na bloga to i tak znajdzie sposób na ominięcie blokady więc nie ma sensu bawienie się w blokowanie wszystkich proxy świata ![]() RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - surfer0700 - 04-04-2013 14:59 (04-04-2013 14:44)Mikoszi napisał(a): Ok, za chwile będzie poprawione. Zablokowałeś FireFoxa? ![]() (04-04-2013 14:56)WojaKk napisał(a): Przecież jak ktoś wejdzie na bloga i wyświetli mu się error to chyba nie pomyśli "Pewnie ma zabezpieczenia, wejdę na proxy". Ponadto, jeśli ktoś na prawdę chce się dostać na bloga to i tak znajdzie sposób na ominięcie blokady więc nie ma sensu bawienie się w blokowanie wszystkich proxy świata Właśnie chodzi o to żeby bloga zablokować przed polakami którzy kopiują nisze. Kiedy ja widzę taki komunikat, automatycznie uruchamiam proxy, bo wiem że to zwykła blokada. RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 04-04-2013 15:00 Widzę, że chociaż jedna osoba rozumie o co w tym chodzi ![]() @edit nie tyle co zablokowałem co dopisałem odpowiedni kod sprawdzający ![]() RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - WojaKk - 04-04-2013 15:01 Komunikat chyba można zmienić i przerobić go tak żeby faktycznie wyglądało jakby strona w ogóle nie działała, została usunięta czy coś podobnego ![]() RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - surfer0700 - 04-04-2013 15:03 Oczywiście, już spotykałem się z blogami gdzie niby wp nie komunikował się z sql'em itd. Ale w PPA logiczne jest że nic tak po prostu samo z siebie nie działa ![]() RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - miniek9090 - 04-04-2013 15:05 żaden polak nie będzie wiedział za bardzo o co biega i wyjdzie ... wklej taki obrazek np ![]() ![]() |