Jak edytować flashowe gry - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Jak edytować flashowe gry (/Temat-Jak-edytowac-flashowe-gry-66996) |
RE: Jak edytować flashowe gry - BlueFlower - 27-04-2013 10:06 Według mnie, jeśli chodzi o gry na facebooka, to jest to niemożliwe, bo wszystkie akcje wykonywane są na serwerze, a nie na Twoim komputerze. Cheat Engine'm można zmieniać wartości w programach/grach, których pliki przez nie zapisywane zapisywane są u Ciebie na kompie. Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest, tak jak mówili przedmówcy, zmiana wartości poprzez wklejenie obrazka. Jeśli zrobisz to umiejętnie, to efekt będzie bardzo dobry i wiarygodny. Jedyny minus jest taki, że trochę się z tym schodzi RE: Jak edytować flashowe gry - Leniwiec - 28-04-2013 15:48 Są inne wtyczki do edycji plików Flash, niestety płatne, ale są tanie :-) Z Cheat Engine jest IMO za dużo zabawy RE: Jak edytować flashowe gry - seba123400 - 28-04-2013 19:27 Wiem że można podmienić wartości! możesz podać jakieś wtyczki jak wiesz ze zmienia to poszukam RE: Jak edytować flashowe gry - BlueFlower - 29-04-2013 09:10 Oj, w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd, wcześniej trochę o tym czytałem na zagranicznych forach i wyczytałem, że się nie da No ale jak się da, to super! RE: Jak edytować flashowe gry - seba123400 - 06-05-2013 22:04 up! RE: Jak edytować flashowe gry - Jacuss - 06-05-2013 23:47 Może poda ktoś nazwy tych płatnych wtyczek? |