Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313)
+---- Wątek: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW (/Temat-ojooo-com-PLATNE-KLIKI-NEEW-66631)

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Workis - 29-12-2013 01:12

Najnowsza wypłata :
[Obrazek: 9r7ont.jpg]

Polecam moją sygnature. Wink

pozdrawiam

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Tigra98 - 29-12-2013 11:08

jak zaczać tak zarabiać , bo to sporo kasy w ile dni to zarobiłeś?

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - mks22 - 29-12-2013 23:11

Gratuluję pokaźnej wypłaty! Jeśli chcesz Tigra98 tyle zarabiać, to musisz zainwestować w konto Premium i refów. Jeszcze lepiej, jeśli uda Ci się zdobyć własnych poleconych Big Grin

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Hextor - 30-12-2013 22:18

Takie pytanie- czy na samych RR można w miarę dobrze zarobić?

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - mks22 - 30-12-2013 23:48

Można, ale jest jeden warunek - inwestycja w konto Premium, albo Premium + (39$). Wtedy otrzymujemy znacznie więcej za kliki poleconych i to przekłada się na zarobki. Ja posiadając konto Premium +, z samego wypożyczania poleconych jestem po miesiącu około 150$ na plusie. Na początku trzeba było jednak trochę kasy w to włożyć, ale naprawdę warto!

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Hextor - 31-12-2013 14:37

(30-12-2013 23:48)mks22 napisał(a):  Można, ale jest jeden warunek - inwestycja w konto Premium, albo Premium + (39$). Wtedy otrzymujemy znacznie więcej za kliki poleconych i to przekłada się na zarobki. Ja posiadając konto Premium +, z samego wypożyczania poleconych jestem po miesiącu około 150$ na plusie. Na początku trzeba było jednak trochę kasy w to włożyć, ale naprawdę warto!

Dzięki za info, zarejestrowałem się z Twojego reflinka. Na początek zainwestuję w zwykłe Premium a potem się zobaczy :-)

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - mks22 - 31-12-2013 16:07

Dzięki wielkie Smile Zakup rocznego konta Premium to bardzo bezpieczna inwestycja, która na pewno się zwróci. Jak uzbierasz porządną sumkę pieniędzy i maksymalną liczbę wypożyczonych poleconych, wtedy będziesz mógł pomyśleć o Premium +. Na Premium przy dobrych wiatrach można z samego klikania wyciągnąć około 0.5 $ na dzień, więc łatwo policzyć, jak bardzo opłacalna jest to inwestycja i jak szybko się zwróci Smile

Najnowszy dowód wypłaty:

[Obrazek: ca7bd826.jpg]

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - maciejrosa - 04-01-2014 15:48

Pieknie GratulacjeSmile

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Workis - 06-01-2014 00:41

Najnowsza wyplata z serwisu :
[Obrazek: Ojooo7.jpg]

Coraz blizej do pobicia rekordu wyplaty z buxów. Wink

pozdrawiam

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - mks22 - 06-01-2014 20:43

Tak z ciekawości, ilu masz Workis bezpośrednich refów, że wyciągasz takie wypłaty?