![]() |
Poradnik jak zarobić na starterze ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik jak zarobić na starterze ! (/Temat-Poradnik-jak-zarobic-na-starterze-65821) |
RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - mlekoju - 15-04-2013 16:08 Miałeś po prostu multi konto. A to zawsze jest wbrew regułom. RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - makingmoney - 15-04-2013 18:08 A zachęcałem tyle razy do czytania regulaminu ![]() RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - paskur - 15-04-2013 18:52 Omg czy wy jesteście głupi czy udajecie. nie mialem zadnego multi konta ^ ^ RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - krzychoos92 - 15-04-2013 19:56 Cytat:2.8. Only one account per computer is allowed to view advertisements A czy jeśli użyję tego samego komputera łącząc się z jednego konta przez internet stacjonarny, a z drugiego konta przez mobilny też grozi mi ban? (oczywiście ss'y z drugiego konta użytkownika w systemie, inny wygląd itp tak żeby nie podpadło) RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - freecasch - 15-04-2013 20:23 lepiej nie multikontować ale inne ip i inna osoba to bez przypału ALE ŻAL MULTI RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - makingmoney - 15-04-2013 23:39 (15-04-2013 18:52)paskur napisał(a): Omg czy wy jesteście głupi czy udajecie. Może Ty jesteś głupi, bo płaczesz tu zamiast do supportu? My Ci konta nie zwrócimy, więc po co ta dyskusja. Wyraźnie masz napisane za co dostałeś bana. Nie zgadzasz się z tym, to się odwołaj. RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - krzychoos92 - 18-04-2013 16:39 @makingmoney z jakiej przeglądarki korzystasz robiąc oferty? bo czasami po zatwierdzeniu pinu przekierowuje mnie na jakieś dziwne strony i znika neobuxowy pasek z góry, także mam obawy co do kilku ss'ów czy przejdą.. Wysłałem kilka ofert w niedziele i poniedziałek i czekam, mam nadzieje, że przydzielą punkty bo inaczej dyszka w plecy ![]() RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - makingmoney - 18-04-2013 17:26 Też mam z tym problemy. Korzystam z Firefox. Jeśli przekieruje Cię do kolejnej oferty to ją wypełnij i zrób screen - ten screen będzie dowodem. Jeśli przekieruje Cię do jakiejś gry to wybierz inną ofertę. RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - omexwolf - 20-04-2013 16:23 I jak, da się jeszcze gdzies na starterach zarobić ? ![]() RE: Poradnik jak zarobić na starterze ! - makingmoney - 20-04-2013 18:08 Da się też na innych serwisach, ale Neo ma najlepszy przelicznik ![]() |