![]() |
[SCAM] NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz (/Temat-SCAM-NoBox-do-2-dziennie-www-nobox-biz-65415) |
RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 08-03-2013 21:23 Musiałbym napisać do Karlo Marka w tej sprawie żeby mieć dokładne info, bo wierzyć mi się nie chce że jeśli NIE PRZEDŁUŻYMY subskrypcji to przestaniemy dostawać 2% dziennie.. Tymczasem wiadome jest że : Paczki wykupione w trakcie trwania subskrypcji zarobią dla nas 250% ROI, a te bez subskrypcji 180% ROI, tak więc moim skromnym zdaniem subskrypcja jest dla mnie bardzo ważną opcja, ale tylko powyżej 40$ opłacalna ![]() Aktualnie rozwija się to szybko, coraz więcej $$ w depozycie, niedługo zacznę wypłaty. Brniemy powoli do przodu, a każdego kto ma jakieś pytanie, dylematy to zapraszam. ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - nitram - 10-03-2013 19:38 Maloman masz jakieś nowe info coś na temat tych subskrypcji ? P.S. Kolejne 10$ wypłacone, oby płacił jak najdłużej. RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 12-03-2013 07:38 Zapytałem Karlo Marka, czy przestaniemy zarabiać 2% dziennie jeśli nie przedłuzymy subskrypcji, i oto jego odpowiedź: Cytat:No you would stop earning. Tymczasem ja w pełni reinwestuje, jak się bawić to się bawić i zyskać jak najwięcej, rozbudować tą bazę pozycji, co nie oznacza że czasem sobie nie wypłacę, tutaj najświeższa z wypłat. Przypominam że nadal reinwestuje więc ilość wypłat się zmniejszy ![]() Jestem przekonany że to był dobry wybór ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - 123damian123 - 12-03-2013 08:17 hm dziwna ta jego odpowiedź pod względem gramatycznym (lub brak przecinka?) i dalej nie wiem co miał na myśli RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - ekostuffik - 12-03-2013 17:21 Postanowiłem dołączyć do programu. I przy okazji chciałem polecić użytkownika Meloman. Wytłumaczył mi wszystko co należy robić, krok po kroku. Bezproblemowy kontakt. Jeszcze raz polecam ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 13-03-2013 15:30 @123damian123 Wiem Damian, też się właśnie zastanawiałem, ale dobra najlepiej jak sprawdzę na własnej skórze, zobaczymy czy będę dostawać naliczenia jeśli nie przedłużę subskrypcji. @ekostuffik Nie ma za co, przyjemność po mojej stronie, każdym kto ma naprawdę dużo pytań dobrze się zaopiekuje i wytłumaczę, raczej jestem człowiekiem bardzo cierpliwym ![]() Tymczasem dostajemy info od admina że : • Bitcoin zostanie wprowadzone pewnie jeszcze w tym tygodniu, krótko zaraz po wprowadzeniu Bitcoin, zostanie wprowadzony Shopping system, o którym nie mam niestety pojęcia. • W kwietniu zostanie już wprowadzona możliwość przelewu bezpośrednio z BANKU naszego ! Nie będziemy musieli się bawić w zakładanie różnych kont na procesorach etc. ...i jeszcze parę rzeczy, ale na razie uważam że nie są one bardzo ważne, bo będę o nich pisać na pewno jeszcze dużo razy oraz admin będzie nam przypominać o wprowadzaniu ich RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - karusek - 13-03-2013 17:51 Jak to będzie wyglądało z tym bankiem? Będzie można w PLN'ach? RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 13-03-2013 18:20 Będzie to wyglądało tak, że nie musimy zakładać innego konta np. LibertyReserve, tylko wystarczy nam konto tylko i wylacznie w Nobox oraz konto bankowe w jakimś banku i stamtąd bezpośrednio przelejemy z banku zwykłym przelewem do Nobox ![]() Jeszcze nie wiadomo czy będzie można w plnach, ale raczej na 99% tak, chociaż lepiej zapytam się dokładnie Marka, albo zobaczymy w praniu, wiem tyle że bardzo się ciesze z tego bezpośredniego udogodnienia dla nowych. RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Kamilos397 - 14-03-2013 09:28 Za mną jest już pierwsza reinwestycja oraz wypłata ![]() Uploaded with ImageShack.us Tak wiec wszystko idzie w dobrym kierunku ![]() Orientuje się ktoś może ilu użytkowników na tą chwilę posiada program? Odp: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - miniek9090 - 14-03-2013 10:26 mam pytanie . jak wplace 5 dolarow to po ilu dniach mam zwrot + prowizja? mobile phone-brak polskich znakow |