Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! (/Temat-Studentswatch-Zarabiaj-na-ankietach-65366) |
RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - lol_xxx - 05-03-2013 14:46 Ja bym sobie odpuścił. Pierwsza wypłata idzie już 3. tydzień, drugą zleciłem tydzień temu. Próbowałem się jeszcze 3 razy kontaktować przez mail, bezskutecznie RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - Skadi - 11-03-2013 23:15 Oszukujecie i się dziwicie, że wypłat nie dostajecie. Ja pierwszą wypłatę (50zł) dostałam w ciągu 2 dni. Teraz czekam na kolejny wypłaty. Support mi odpisał, że z powodu licznych zgłoszeń o wypłatę muszą sprawdzać czy ktoś nie oszukiwał. Także możecie sami sobie podziękować, że pieniędzy nie zobaczycie, bo na pewno mają jakiś sposób na sprawdzenie tego. RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - Skadi - 15-03-2013 10:34 Po 3 tygodniach dotarły do mnie pieniądze. Wysłali mi kilka dni wcześniej oczywiście. Więc serwis na 100% wypłacalny, wystarczy być uczciwym! RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - mlekoju - 17-03-2013 13:24 Jak Wy to robicie? Ja wciąż nie mam dostępnych ankiet za student points. Tylko i wyłącznie te za socjal ;/ Denerwuje mnie to strasznie. Bo nie mogę tam nic zarobić. Odp: RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - mmichal013 - 17-03-2013 13:45 (17-03-2013 13:24)mlekoju napisał(a): Jak Wy to robicie? Ja wciąż nie mam dostępnych ankiet za student points. Tylko i wyłącznie te za socjal ;/ Też właśnie chciałbym to wiedzieć bo u mnie też jeszcze nie miałem ani razu ankiety za student points Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - Greed - 17-03-2013 18:39 Zarejestrowałem się z reflinka zobaczymy co ta stronka potrafi RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - Skadi - 26-03-2013 13:55 No to teraz załamie wszystkich. Studentswatch całkowicie zmieniło zasady. Studentpointsy można dostać za zapraszanie ludzi starszych niż 40 lat. Za projekty badawcze dostaje się teraz SocialPointsy, a nie Studentspointsy. Teraz wprowadzają ranking miesięczny i 20 pierwszych osób będzie wynagrodzonych. Nie wiem czy zliczają punkty zdobyte na miesiąc czy ogólną ich ilość. Do 4. miejsca dają Studentpointsy, potem koszulki i dostęp do ich programu. Jak dla mnie to już nie mam tam szans jakkolwiek zarabiać. Opierałam się zapraszaniu, a potem na projektach badawczych, a teraz ucięli i jedno, i drugie. Zostanę tam jeszcze i zobaczę co będzie z tym rankingiem. RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - TastemanPL - 26-03-2013 17:35 Jestem zarejestrowany z miesiąc a tylko jedna ankietka. Słabo. RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - kornel45 - 28-03-2013 13:27 Czyli jak chcemy coś zarobić to trzeba zapraszać 40-latków którzy będą wypełniać ankiety? A jeśliby tak samemu się zakładało konta przez proxy i jakieś 10-minutowe maile? Też by działało? RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach ! - Skadi - 28-03-2013 16:06 Skoro ludzie nie dostawali wypłat, bo oszukiwali to znaczy, że jakoś potrafią to wykryć. Więc pozostaje zapraszanie ludzi i próba zdobycia jak największej ilości SocialPoints. Co do ilości ankiet za StudentsPoint to osoba zakładająca temat chyba pisała o kilku....Taaaa....1-2 na miesiąc. Ja miałam 1. |