Usuwają konta pomocy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Usuwają konta pomocy! (/Temat-Usuwaja-konta-pomocy-65226) |
RE: Usuwają konta pomocy! - n1000 - 25-02-2013 23:27 (25-02-2013 15:29)octawius napisał(a): pinger textfree nie działa już Ostatnio sam próbowałem i nie dochodziły potwierdzenia a czy by się trzymały mocno to nie sądził bym żeby były więcej jak 3-4 dni. Jak tworzysz konta, na starterach, czy inny serwis tego typu ? RE: Usuwają konta pomocy! - ggx077 - 25-02-2013 23:31 I jak ci poszlo dalej ? RE: Usuwają konta pomocy! - octawius - 26-02-2013 16:14 Tak na starterach. RE: Usuwają konta pomocy! - afghan - 23-03-2013 03:50 No to kto mi teraz pomoże... Sprawa tego typu Kupiłem starter z 36i6 założyłem konto na youtube zweryfikowane wstawiłem film o gumisiach i w opisie napisałem tylko "Miłego Oglądania " Po 30min miałem konto zbanowane z powodu naruszeń :/ Nie wiem o co chodzi ale już po prostu nie mam do tego siły tak samo po zmianie IP na Cyber Ghost... Jak będę miał czas to zrobię jakiś film i pokaże wam jak to wszystko wygląda, ma ktoś jakiś pomysł ?xD RE: Usuwają konta pomocy! - steel123 - 23-03-2013 04:33 (23-03-2013 03:50)afghan napisał(a): No to kto mi teraz pomoże... Sprawa tego typu Kupiłem starter z 36i6 założyłem konto na youtube zweryfikowane wstawiłem film o gumisiach i w opisie napisałem tylko "Miłego Oglądania " Po 30min miałem konto zbanowane z powodu naruszeń :/ Nie wiem o co chodzi ale już po prostu nie mam do tego siły tak samo po zmianie IP na Cyber Ghost... Jak będę miał czas to zrobię jakiś film i pokaże wam jak to wszystko wygląda, ma ktoś jakiś pomysł ?xD Olej filmy , pozdrawiam RE: Usuwają konta pomocy! - afghan - 08-04-2013 03:00 Już mam dostęp do YouTube poprzez WiFi sciągam od znajomego za małą opłatą Ale Iż na swoim IP nie mogę już wstawić żadnego filmu i odrazu usuwają i blokują konta to co mam zrobić żeby się to nie powtórzyło a chodzi mi głownie o to żeby po prostu zabezpieczyć sie aby nie blokowano na jego IP dostepu do wrzucania filmów. Mam do dyspozycji CyberGhost Premium. Wiec jeżeli ktoś miał podobny problem i uporał się z nim i zabezpiecza się jak tylko może to bardzo bym prosiło o sprawdzony patent. Repucik poleci i Reszta tych FG co mam skromnie bo skromnie ale myślę że warto... RE: Usuwają konta pomocy! - ceha_wb - 08-04-2013 06:31 Miałem podobny problem jak ty.Również używałem Cyber Ghosta i również bany praktycznie od razu leciały. Nie wiem może YT już jakoś wie, że używa się tego programu.Zainwestowałem z mobilny internet,gdzie z każdym połączeniem mam inne IP i konta trzymają się już ponad 2 tygodnie. RE: Usuwają konta pomocy! - octawius - 08-04-2013 07:17 No ja również zainwestowałem W darmowy internet aero2 Daje rade wrzucać filmiki Jeśli chcesz się coś o nim dowiedzieć zapraszam na PW RE: Usuwają konta pomocy! - cupcup - 08-04-2013 14:26 Mam pytanie z innej beki Mam konto Yt zweryfikowane kraj USA itp Wrzucam nisze , hack do gry na fejsie , i po 2h filmik usunięty Dlaczego tak sie dzieję ? RE: Usuwają konta pomocy! - siedlack - 08-04-2013 15:08 jeżeli logujesz się ze swojego ip i przez nie wrzucasz filmy to nic dziwnego uploadujesz ten sam film, który został usunięty? Jeżeli tak to zmień go albo skróć o kilka sekund z początku i końca bo mogą go teraz usuwać z automatu. |