Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc (/Temat-Odpowiedz-Diqtiona-do-refa-ktory-generuje-mu-nawet-kilkaset-zl-msc-64742) |
RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Nicktim - 13-02-2013 02:59 (13-02-2013 02:55)kuba48 napisał(a):(13-02-2013 02:53)Nicktim napisał(a): Ja myślę, że Diqtion ma rację. jesteś oficjalnym mentorem, takie rzeczy powinieneś już wiedzieć. Jak cię ref zapyta o coś i nie będziesz wiedział to też napiszesz do Diqtiona ? Zmarnowałeś mu tylko czas, który mógł poświecić osobom potrzebującym pomocy. Czym więcej tym lepiej. Co do tej rozmowy PW. Zakłądasz temat, próbujesz go oczernić, postawić w złym świetle, miał prawo ujawnić te wiadomości, choćby w obronie swojej nienagannej reputacji. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - daniel42na - 13-02-2013 02:59 W takiej to sytuacji porażające jest wasze zadufanie w siebie, wasza -nie zawaham się użyć tego słowa, głupota- a mam tu na myśli obie strony sporu, bo jedziecie na jednym koniu i jest to przede wszystkim w waszym interesie i miast usiąść do wspólnego stołu, uzgodnić, a potem skonsolidować wysiłki , to żrecie się bez opamiętania, dyskredytując nawzajem własne umiejętności i marnując czas, co dla was może się skończyć marnie, bo wasz dorobek (refy) patrzą na to, a źle świadczy to o was obu. Rywalizujcie na poziomie pomagania poleconym a nie na poziomie wzajemnych docinek, wtedy będzie miało to jakiś poziom. Ja największy hejter fc. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 03:02 daniel42na - masz w zupełności racje, owszem mnie ponosi- nie mówię, że nie, ale prywatnie zakonczylem chcialem dogadać Pw, udostępnił z wyraźnym zakazem ADMINISTRACJI FIRECASH. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - daniel42na - 13-02-2013 03:03 no to zaprzestańmy na tym PS. skopiowałem ten tekst z forum pszczelarskiego RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Mksuzi - 13-02-2013 03:06 Nie rozumiem... Na każdym kroku próbujesz Diqtionowi wytykać błędy, a swoich sam nie widzisz. Mam wrażenie, że w pewnym sensie jesteś zazdrosny. Jeżeli chciałeś zrobić kryptoreklamę Diqtionowi to muszę ci powiedzieć, że zrobiłeś ją. Ale sam sobie. Mówię to ja, bezstronnny obserwator tego posta. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - FireMedia - 13-02-2013 03:08 Bardzo proszę o zakończenie tej bezsensownej dyskusji. Kuba, Dawid proszę załatwiać niesnaski między sobą a nie na forach, od tego jest GG, e-mail. Bardzo proszę o zamknięcie tego tematu. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 03:13 (13-02-2013 03:08)FireCash.org napisał(a): Bardzo proszę o zakończenie tej bezsensownej dyskusji. Kuba, Dawid proszę załatwiać niesnaski między sobą a nie na forach, od tego jest GG, e-mail. Bardzo proszę o zamknięcie tego tematu. Zakonczylem, przeszedłem na PW, to ktoś tu coś udostępnił.. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Diqtion - 13-02-2013 03:14 Oj już tak nie płacz przy Arturze, bo ktoś tutaj założył cały ten temat i zaczął tą bezsensowną dyskusję, a teraz próbuje zwalić winę na mnie. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 03:15 (13-02-2013 03:14)Diqtion napisał(a): Oj już tak nie płacz przy Arturze, bo ktoś tutaj założył cały ten temat i zaczął tą bezsensowną dyskusję, a teraz próbuje zwalić winę na mnie.Gdy dostałem informacje o jej zakonczeniu, przeszedlem na PW ! A TY JĄ KONTYNUUWAŁEŚ I KONTYNUUJESZ NADAL ! RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Diqtion - 13-02-2013 03:17 Mogłeś jej w ogóle nie zaczynać, teraz nie musiałbyś używać dużych liter. |