Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278)
+---- Wątek: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc (/Temat-Odpowiedz-Diqtiona-do-refa-ktory-generuje-mu-nawet-kilkaset-zl-msc-64742)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Nicktim - 13-02-2013 02:59

(13-02-2013 02:55)kuba48 napisał(a):  
(13-02-2013 02:53)Nicktim napisał(a):  Ja myślę, że Diqtion ma rację. jesteś oficjalnym mentorem, takie rzeczy powinieneś już wiedzieć. Jak cię ref zapyta o coś i nie będziesz wiedział to też napiszesz do Diqtiona ? Zmarnowałeś mu tylko czas, który mógł poświecić osobom potrzebującym pomocy.

Pomagam jak mogę, ale ref początkujący nie żadą takich odpowiedzi, zresztą myślę, że Diqtion nie znal odpowiedzi na to pytanie dlatego tak odpisał.

Bo ktory ref potrzebuje 10 k dziennie viewsow ? Smile
Bez przesady Wink

Czym więcej tym lepiej. Co do tej rozmowy PW. Zakłądasz temat, próbujesz go oczernić, postawić w złym świetle, miał prawo ujawnić te wiadomości, choćby w obronie swojej nienagannej reputacji.

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - daniel42na - 13-02-2013 02:59

W takiej to sytuacji porażające jest wasze zadufanie w siebie, wasza -nie zawaham się użyć tego słowa, głupota- a mam tu na myśli obie strony sporu, bo jedziecie na jednym koniu i jest to przede wszystkim w waszym interesie i miast usiąść do wspólnego stołu, uzgodnić, a potem skonsolidować wysiłki , to żrecie się bez opamiętania, dyskredytując nawzajem własne umiejętności i marnując czas, co dla was może się skończyć marnie, bo wasz dorobek (refy) patrzą na to, a źle świadczy to o was obu. Rywalizujcie na poziomie pomagania poleconym a nie na poziomie wzajemnych docinek, wtedy będzie miało to jakiś poziom.

Ja największy hejter fc.

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 03:02

daniel42na - masz w zupełności racje, owszem mnie ponosi- nie mówię, że nie, ale prywatnie zakonczylem chcialem dogadać Pw, udostępnił z wyraźnym zakazem ADMINISTRACJI FIRECASH.

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - daniel42na - 13-02-2013 03:03

no to zaprzestańmy na tym
PS. skopiowałem ten tekst z forum pszczelarskiego Xpokerface

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Mksuzi - 13-02-2013 03:06

Nie rozumiem...

Na każdym kroku próbujesz Diqtionowi wytykać błędy, a swoich sam nie widzisz.

Mam wrażenie, że w pewnym sensie jesteś zazdrosny.

Jeżeli chciałeś zrobić kryptoreklamę Diqtionowi to muszę ci powiedzieć, że zrobiłeś ją. Ale sam sobie.

Mówię to ja, bezstronnny obserwator tego posta.

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - FireMedia - 13-02-2013 03:08

Bardzo proszę o zakończenie tej bezsensownej dyskusji. Kuba, Dawid proszę załatwiać niesnaski między sobą a nie na forach, od tego jest GG, e-mail. Bardzo proszę o zamknięcie tego tematu.

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 03:13

(13-02-2013 03:08)FireCash.org napisał(a):  Bardzo proszę o zakończenie tej bezsensownej dyskusji. Kuba, Dawid proszę załatwiać niesnaski między sobą a nie na forach, od tego jest GG, e-mail. Bardzo proszę o zamknięcie tego tematu.

Zakonczylem, przeszedłem na PW, to ktoś tu coś udostępnił..

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Diqtion - 13-02-2013 03:14

Oj już tak nie płacz przy Arturze, bo ktoś tutaj założył cały ten temat i zaczął tą bezsensowną dyskusję, a teraz próbuje zwalić winę na mnie.

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 03:15

(13-02-2013 03:14)Diqtion napisał(a):  Oj już tak nie płacz przy Arturze, bo ktoś tutaj założył cały ten temat i zaczął tą bezsensowną dyskusję, a teraz próbuje zwalić winę na mnie.
Gdy dostałem informacje o jej zakonczeniu, przeszedlem na PW ! A TY JĄ KONTYNUUWAŁEŚ I KONTYNUUJESZ NADAL !

RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Diqtion - 13-02-2013 03:17

Mogłeś jej w ogóle nie zaczynać, teraz nie musiałbyś używać dużych liter.