Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! (/Temat-Need-Money-Zarabiaj-na-HighCash-org-z-Adreon%E2%80%99em-64649) |
RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Adreon - 10-03-2013 19:12 Sorry za post pod postem ale muszę ; ) Dziś moi poleceni zarobili ponad 240 $ Jest to jak dla mnie ogromna kwota i rekord. Jesteście Super! RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - octawius - 10-03-2013 19:49 No ja jestem twoim poleconym i rekordzik też dziś pobiłem XD DZIŚ: $17.74 :> RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - aukcyjnie - 10-03-2013 22:05 A więc tak. Dzisiaj mija czwarty dzień zarabiania z Need Money. Muszę powiedzieć że jestem bardzo zaskoczony. Już w pierwszy dzień dowiedziałem się tyle że przez 3 miechy na innym serwisie nie miałem nawet o tym pojęcia. Facet jest bardzo ogarnięty. Precyzyjnie i z umiarem wyznacza zadania. Jego metody są sprawdzone oraz pewne. Na dzień dobry nie zawalił mnie toną poradników tylko sam wszystko po kolei mi tłumaczył. Mam nadzieje że nasza współpraca będzie trwała długo oraz przyniesie plon w postaci zieloniutkich dolców o czym jestem przekonany w 100%. Dodam że kontakt jest bardzo sprawny. Polecam tego Pana na mentora dla każdego kto naprawdę chce zarabiać i nie zniechęca się po paru dniach. Bo jak każdy wie że tylko praca przynosi efekty oczywiście dobrze ukierunkowana w czym pomaga Need money. Lecz chyba każdy się ze mną zgodzi że taka praca to nie praca. Pod koniec tego miesiąca napiszę jeszcze coś o pomocy Need Money podsumowując pierwszy miesiąc na HighCash.org RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Adreon - 11-03-2013 20:16 Nowa Wypłata dodana ; ) RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - HighCash.org - 12-03-2013 00:23 Adreon - Gratki, świetny wynik! :-) RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - aukcyjnie - 12-03-2013 01:14 Ładnie Gratulacje Mam nadzieje że też kiedyś tyle zarobie RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Adreon - 22-03-2013 00:05 Nie długo szykuje dla was fajna niespodziankę ; ) Szczegóły już wkrótce RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Adreon - 24-03-2013 12:15 Zarobiliście już 9000 $ Idziecie jak burza Jeszcze 1000$ i czeka was fajna niespodzianka ! RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - octawius - 24-03-2013 12:46 No to zarabiamy!! XD Dawajcie jak najszybciej te 1000$ BO jestem ciekaw co to za niespodzianka ;D hahaha RE: Need Money? ;-) Zarabiaj na HighCash.org z Adreon’em! - Vang - 24-03-2013 18:33 Aderon czy mógłbyś odpisać mi na meila w sprawie mentoringu? |