![]() |
KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium (/Temat-KanBux-bez-minimum-do-wyplaty-i-darmowe-konto-Premium-63653) |
RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - BlackDead - 24-01-2013 17:16 Bux płaci! Zaglądam w dowody wypłat a tu dowód mojego poleconego,który nazywa się krab13 RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - bmw - 24-01-2013 17:24 (24-01-2013 17:06)BlackDead napisał(a): no masz racje ale ja używam tylko takie gdzie nie trzeba inwestować i dostaje od nich wypłaty minimum się często zmienia bo nie mogliby płacić bez minimum cały czas już jest za dużo użytkowników ale 0,50$ lub 1$ to i tak małe minimum.Za kilka dni powiem czy dostałem wypłatę bo teraz nie mogę zlecić bo płacą co 7 dni.To kazdy z tych buxow na poczatku nie trzeba nic inwestowac a potem to zmeniaja i trzeba kupic Upgrate ze by dostac wyplata albo mozes wyplacic powiedz mi tylko polowa z tego co masz,a druga rzecz to jezely juz placa to biora duzy procent za to ze przesylaja kase(z tym to juz pewnie sie spotkales ![]() ![]() RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - BlackDead - 24-01-2013 17:29 Tą stronkę co masz w podpisie? RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - bmw - 24-01-2013 17:39 (24-01-2013 17:29)BlackDead napisał(a): Tą stronkę co masz w podpisie?tak tak polecam ci stronka GPTBANKS nie muszis rejestrowac sie z mojego baneru powiem ci ze w 1 dzien uzbieralem 1.50$ i wyplacilem(minimum$1)sa tam rozne oferty i zadania tylko UWAZAJ niektore oferty trzeba podac swoj numer jezely masz telefon na karte i jest tam malo kasy wysylaj ja tak robie,bo inaczej co chwile beda ci zabierac po 2-3 zl.U mnie juz tak szybko sie nie zbira ale co z tego jak juz raz wyplacilem ![]() RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - bmw - 24-01-2013 17:40 (24-01-2013 17:29)BlackDead napisał(a): Tą stronkę co masz w podpisie?Tak tak,polecam ci stronka GPTBANKS nie muszis rejestrowac sie z mojego baneru powiem ci ze w 1 dzien uzbieralem 1.50$ i wyplacilem(minimum$1)sa tam rozne oferty i zadania tylko UWAZAJ niektore oferty trzeba podac swoj numer jezely masz telefon na karte i jest tam malo kasy wysylaj ja tak robie,bo inaczej co chwile beda ci zabierac po 2-3 zl.U mnie juz tak szybko sie nie zbira ale co z tego jak juz raz wyplacilem ![]() RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - BlackDead - 24-01-2013 17:43 daj mi refa na pw albo tutaj. RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - BlackDead - 24-01-2013 17:45 Sory,przecież na twojej stronie jest baner .Ty na tych stronkach masz nick race? RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - bmw - 24-01-2013 17:55 (24-01-2013 17:45)BlackDead napisał(a): Sory,przecież na twojej stronie jest baner .Ty na tych stronkach masz nick race?tak na wiekszosc mam taki nick,jak cos pisz na PW RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - Devil877 - 25-01-2013 10:55 Zlecając wypłate 3 razy nie otrzymałem żadnej .. osobiście nie polecam RE: KanBux bez minimum do wypłaty i darmowe konto Premium - krzysiek500 - 25-01-2013 12:44 Devil NIe wiem jak ty to robisz Ze nie dostajesz wypłaty aZ musiałem sprawdzic czy płaci a ty jestes mistrzem w knoceniu wypłat czy wszedłes na stronie by ustawic numer LR i za sejvowałes go? zobacz jak wypłacasz czy masz ten numer Mi wypłacił instant czyli sekunde ![]() |