ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! (/Temat-ShareBay-net-Innowacyjne-Funkcje-na-Rynku-PPA-Temat-Ogolny-63001) |
RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - LaGeR - 12-01-2013 21:19 Siemka.Wczoraj wrzuciłem 2pliki na ShareBay.net dzis wchodzę i patrzę a tu 20$, a ja lekko promowałem te niszę. Jeszcze wpadło mi pobranko z Hiszpani za 4.55$ według mnie mają super stawki polecam każdemu ten serwis. Doświadczonym oraz tym którzy zaczynają, dlaczego ? super kontakt oraz szybka realizajca wypłat tylko z ShareBay.net Jeżeli nie wiesz jak zacząć lub szukasz pomocy pisz na GG: 19821620. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - pikusix1 - 12-01-2013 21:55 Jestem w trakcie promowania niszy, także zobaczymy jak ze stawkami stoimy. Na razie 2x pobrania z Indii za 0.13$ RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 12-01-2013 23:10 LaGeR, gratulacje! pikusix1, dla Indii niestety nie ma zbyt dobrych ofert. Pozostaje chyba oczekiwać na to aż trafi się Pobierający z lepszego kraju RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Prizers - 13-01-2013 00:05 ciezko cos strona zaczyna chodzic co jest? RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 13-01-2013 00:56 Mi strona działa bardzo szybko. Możliwe, że ktoś przymierzał się do jakiegoś ddosa. Mamy jednak serwer z odpowiednią ochroną, więc nie ma się czego obawiać. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Prizers - 13-01-2013 00:58 teraz juz ok Odp: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - miniek9090 - 13-01-2013 01:03 Swietna opcja to ppv . Jutro biore sie za zakladanie stron i wrzucanie skryptow z linkiem strona nie muli i narazie ma nsjwiecej mozliwosci oraz super stawki zatapatalkowane ala miniacz RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 13-01-2013 01:37 Życzymy powodzenia! RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Prizers - 13-01-2013 12:57 dziwne . zaliczacie wszystko ? nie mam dzisiaj żadnego pobrania a z wyświetleń wynika ze ludzie zrobili to bo mam filmy jako prywatne i musieli odblokować aby wejść. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 13-01-2013 13:18 Mówisz o osadzaniu filmów z YT? Możliwe, że zaliczyło odsłony dla filmów przed odblokowaniem gatewaya. |